Tak...mam jednak malenka nadzieje,ze to TO :-( a jak nie to najblizszy miesiac bede sie bzykac z facetem kazdego dnia po min 2 razy
cos musi pomoc!!! Dziekuje za odpowiedzi.Jestem tutaj swieza i milo,ze ktos odpowiedzial:-) Pozdrawiam!
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LolaT ta zawrotna częstotliwość tez nie jest do końca dobra....Tak...mam jednak malenka nadzieje,ze to TO :-( a jak nie to najblizszy miesiac bede sie bzykac z facetem kazdego dnia po min 2 razycos musi pomoc!!! Dziekuje za odpowiedzi.Jestem tutaj swieza i milo,ze ktos odpowiedzial:-) Pozdrawiam!
Jeśli jeszcze tydzień do okresu to zrób test jeszcze za tydzień, żeby mieć pewność, wtedy kreseczka powinna być ciemniejsza... często sie zdarza że po odstawieniu tabsów dziewczyny zachodzą...Tak...mam jednak malenka nadzieje,ze to TO :-( a jak nie to najblizszy miesiac bede sie bzykac z facetem kazdego dnia po min 2 razycos musi pomoc!!! Dziekuje za odpowiedzi.Jestem tutaj swieza i milo,ze ktos odpowiedzial:-) Pozdrawiam!
Krufka...ale ci zazdroszczę:-):-) Tego Paryża i tego seksu... moje Kochanie wyjeżdża w sobotę :-mojemu odbiło i namawia mnie codziennie przytulankia ja już wysżłam z zalożenia że poczekam do wizyty za miesiąc w Polsce, zrobię sobie badania i wyjdzie co jest nie tak
zapowiada się sexualny weekend w Paryżu
może i bezowocny ale co tam
![]()
Cześć NiuniansJeśli jeszcze tydzień do okresu to zrób test jeszcze za tydzień, żeby mieć pewność, wtedy kreseczka powinna być ciemniejsza... często sie zdarza że po odstawieniu tabsów dziewczyny zachodzą...) co do bólów podbrzusza to takie same są w początkach ciąży... wiem coś o tym bo nie dawno to przechodziłam. Nie jesteś w stanie odróżnić bólów ciążowych od okresu
)
A co do częstego seksu są różne opinie. Ja słyszałam że zaleca się co 2 dzień w trakcie owu, ale to głównie z tego powodu że gdy kobieta się obserwuje, śluz itp, to żeby miała 1 dzień przerwy żeby się śluz unormował. Gdzie indziej słyszałam że im częściej uprawia się seks tym plemniczki partnera są mocniejsze, bo ciągle są świeżo produkowane. Ja polegałam na tej drugiej opini i bzykaliśmy się przed, w trakcie i po owu codziennie a nawet czasami rano i wieczorem.
Jak widać przyniosło to skutek)
przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Miesionetka, a powiedz nam troszkę więcej np. jak długo się staraliście, itp??U mnie jest sam początek. 2-3 tydz. Bolesność sutków bardzo duża, a poznałam ciążę po tym, że napuchły mi bardzo nogi. Tak puchły mi tylko jak byłam w ciąży z Dominiką. Zrobiłam test i bingo. Tylko boję się, że za wcześnie się cieszę. Planowany termin @ jest za 10 dni. Biorę Duphaston 2 razy dziennie.
Poza tym, zmęczenie i nerwowość.
A co do częstego seksu są różne opinie. Ja słyszałam że zaleca się co 2 dzień w trakcie owu, ale to głównie z tego powodu że gdy kobieta się obserwuje, śluz itp, to żeby miała 1 dzień przerwy żeby się śluz unormował. Gdzie indziej słyszałam że im częściej uprawia się seks tym plemniczki partnera są mocniejsze, bo ciągle są świeżo produkowane. Ja polegałam na tej drugiej opini i bzykaliśmy się przed, w trakcie i po owu codziennie a nawet czasami rano i wieczorem.
Jak widać przyniosło to skutek)
przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~