reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kurna dziewczyny gratuluje !!:tak::-D
Ja na razie z mężemy fikam i zobaczymy w maju czy ujrze dwie kreski:-p
Nie nastawiam się zbytnio bo jak sie myśli wkółko o jednym to dupa a nie bejbik:tak::-D
Jeszcze raz gratuluję!!:tak:

Witam dziewczyny :-)

Tak sobie zagjrzalam do was choc mi sie co m iesiac od kilku lat wydaje ,ze mam pierwsze objawy , niestety tylko wydaje mi sie :crazy:.

No nic . Apropo tych przytulanek ,to wlasnie nam niektorzy lekarze mowili ,ze czest nie mozna ,bo musza sie zregenerowac plemniczki , niektorzy nawet sugerowali by czekac 3-4 dni przed przytulaniem . No ale u nas to nie mozliwe moj by wybuchl chyba gdyby mial czekac 4 dni
g030.gif
:tak:.

Dlatego chyba najlepiej zeby to naturalnie bylo ,jak jest ochota i plemniczki chca sie wydostac to im pozwolic na to;-).

Choc jakm wynika z mojego starzu staraczki to ja specjalistka nie jestem , niestety :no::-(.

Pozdrawiam . A Loli zycze ,by to byla fasolka jednak i dalej ladnie sie rozwijala :tak:

I gratuluje wszystkim ,ktore zafasolkowaly :-D

Ostatnia edycja:
witajcie :)
moni_ika mnie lekarz zalecił przytulanka co dwa dni :) ale jak widzę codziennie też działa :) gratulacje :) u mnie nie było zmiłuj :) już się bałam że mój M zacznie przede mną uciekać :) ale efekt jest :) 13 tydz. upragnionej ciązy :)

gratuluje 13 tygodnia i zycze zdrowka przez kolejne 27, a na koniec zdrowego bejbika :-)

WItam.. ja nie z tego wątku ale postanowiłam, że zapytam bo juz naprawde się denerwuje.
Dziś rano w łazience na majteczkach zobaczyłam brązowa plamkę. Na @ to za wczesnie bo jeszcze 9 dni do niej. A żeby to było zagnieżdżenie małego "Tomusia" to tez jakoś mi cięzko w to uwierzyc, gdyż z M serduszkowaliśmy tylko w 11dc i 13dc...

Agniesiak85 my serduszkowaliśmy :) (ładnie to nazwałaś) w 5 i w 9 dniu cyklu i widzisz i jest. Jestem w ciąży. Także wszystko może się zdażyć. Teraz jestem w 2-3 tyg ciąży i też na samym początku miałam takie brązowe plamki na majteczkach. Także pewnie będziesz musiała zrobić test.
Oh.. to ciekawe czy nam sie udało..;-)
No nic trzeba czekac do maja..:tak:

Hej wszystkie mamusie :)
szukam pomocy poniewaz naczytalam sie troche o objawach ciazy ale nigdy nie uzyskalam pelnych odpowiedzi prosze o rade
od 5 tygodni czuje sie fatalnie zasypiam na stojaco non stop ziewam jestem przemeczona a nigdy tak nie bylo przedtem bola mnie krzyze brzuch i mam klucie w jajnikach a takze bola mnie piersi i sutki przyczym nawet moj narzeczony stwierdzil ze mi urosly sutki. mam mdlosci lekkie a czasem nie do wytrzymania rowniez zaczely mnie bolec strasznie nogi... mam tez ogromny apetyt ale jak sie najem to mysle tylko zeby tego nie zwrucic.. zawsze mialam plaski idealny brzuszek a gdy zrobie kes czego kolwiek to dostaje mega wzdec a tak nigdy nie bylo... chodze czesto siusiu no i glowa mi peka :-( mialam okres ale taki ledwie na 2 dni chociaz brzuch bolal mnie nieziemsko dlatego czekam na kolejny okres jak mi sie spozni od razu robie test bardzo bym chciala miec dzidzie dlatego prosze o rade

Hej wszystkie mamusie :)
szukam pomocy poniewaz naczytalam sie troche o objawach ciazy ale nigdy nie uzyskalam pelnych odpowiedzi prosze o rade
od 5 tygodni czuje sie fatalnie zasypiam na stojaco non stop ziewam jestem przemeczona a nigdy tak nie bylo przedtem bola mnie krzyze brzuch i mam klucie w jajnikach a takze bola mnie piersi i sutki przyczym nawet moj narzeczony stwierdzil ze mi urosly sutki. mam mdlosci lekkie a czasem nie do wytrzymania rowniez zaczely mnie bolec strasznie nogi... mam tez ogromny apetyt ale jak sie najem to mysle tylko zeby tego nie zwrucic.. zawsze mialam plaski idealny brzuszek a gdy zrobie kes czego kolwiek to dostaje mega wzdec a tak nigdy nie bylo... chodze czesto siusiu no i glowa mi peka :-( mialam okres ale taki ledwie na 2 dni chociaz brzuch bolal mnie nieziemsko dlatego czekam na kolejny okres jak mi sie spozni od razu robie test bardzo bym chciala miec dzidzie dlatego prosze o rade
Rób test ciążowy:tak:

reklama
wróciłam i 2 godziny zajęło mi przeczytanie wszystkiego co popisałyście. mega produkcji w Paryżu nie było bo wykończona byłam tym zwiedzaniem :) no ale co tam. wzięłam się na przetrzymanie :)

Do góry