reklama
monika3760
Aktywna w BB
ja tez czekam na testowanie dzis moj 29dzien cyklu zawsze mam 28dniowe cykle zamiast okresu jakis sluz bialy bola sutki jak dotykam i nic pozatym
Krufka
Zaangażowana w BB
to ja trzymam za was kciuki, u mnie @ powinna przyjść w poniedziałek.
Zajączek81
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny. Ja dostałam @ - jak w zegarku... Ale było to bardziej niż pewne. takze nie powiem Wam jakie mam objawy ciążowe...
Krufka
Zaangażowana w BB
Zajączku może następnym razem. np. za 14 dni i może obie i wtedy będziemy mogły się dzielić u mnie się też nie zanosi. Czytałam i kwiatach na rocznicę ---- romantycznie
Gaba 82 ściskam mocno.
Gaba 82 ściskam mocno.
Zajączek81
Fanka BB :)
Ja mam taka nadzieje Krufka. biorę od tego cyklu wiesiołek i pije len(nie takie złe jak się doleje soku:-)) Mam nadzieje ze mi się poprawi jakość śluzu (należę raczej do kobiet które go mają niewiele). Mojemu M. też kazałam brać Androvit (oczywiście pewnie zapomina). Boże, jak ja bym chciała żeby się udało....Zajączku może następnym razem. np. za 14 dni i może obie i wtedy będziemy mogły się dzielić u mnie się też nie zanosi. Czytałam i kwiatach na rocznicę ---- romantycznie
Gaba 82 ściskam mocno.
reklama
Krufka
Zaangażowana w BB
ja nic nie biorę bo nie mam skąd tylko kwas foliowy i @ przylazła u mnie też ale też wiedziałam że przyjdzie bo wg mierzenia temperatury cykl był bezowulacyjny. następne dni płodne wypadną na wizytę w Paryżu. zamiast zwiedzać będę się pobzykiwać....
p.s. daj znać ile za te badania dałaś bo ja zrobię w maju w Polsce. tylko nie wszystko bo nie trafię z wszystkimi badaniami w określone dni...
p.s. daj znać ile za te badania dałaś bo ja zrobię w maju w Polsce. tylko nie wszystko bo nie trafię z wszystkimi badaniami w określone dni...