reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Moje pierwsze objawy (zaczyna sie wlasnie 6ty tydzien ciazy) to brak apetytu, musze sie dlugo zastanowic, zanim po cos siegne, chodz na warzywa i owoce mam ochote, wydzielam tez czasem delikatny sluz (raczej jakas wydzieline, bo sie nie klei) tak, ze chwila mi czujes sie ''mokro'', na piersiach pojawily sie niebieskie zylki, piersi staly sie delikatniejsze i bardziej wrazliwe, jak sie dotyka to czuje sie bol. Poza tym jak mam pusty zoladek to zaczyna mnie mdlic, nie sa to jednak jeszcze ciazowe mdlosci doprowadzajace do wymiotow, raczej taki stan jakbym sie czyms zaslodzila albo zjadla cos tlustego.
Poza tym wcale nie mam saku w ustach, 5 minut po umyciu zebow czuje sie, jakbym nie myla ich caly dzien.
Jestem tez zmeczona i najchetniej przelezalabym caly dzien w lozku.
To tyle co do tematu watku:)
Pozdrawiam.

P.s. strasznie tu ostatnio cicho na tym forum. Chyba wszystkie weekendujecie poza domem:)
dziękujemy bardzo pianistka:) właśnie o to chodzi o konkrety:-) o realne objawy kobiet zafasolkowanych. Bo tych urojonych mamy duuużo:-)
Wszystkiego dobrego. Szczęśliwej i spokojnej ciąży. Dużo zdrówka

reklama
Moje pierwsze objawy (zaczyna sie wlasnie 6ty tydzien ciazy) to brak apetytu, musze sie dlugo zastanowic, zanim po cos siegne, chodz na warzywa i owoce mam ochote, wydzielam tez czasem delikatny sluz (raczej jakas wydzieline, bo sie nie klei) tak, ze chwila mi czujes sie ''mokro'', na piersiach pojawily sie niebieskie zylki, piersi staly sie delikatniejsze i bardziej wrazliwe, jak sie dotyka to czuje sie bol. Poza tym jak mam pusty zoladek to zaczyna mnie mdlic, nie sa to jednak jeszcze ciazowe mdlosci doprowadzajace do wymiotow, raczej taki stan jakbym sie czyms zaslodzila albo zjadla cos tlustego.
Poza tym wcale nie mam saku w ustach, 5 minut po umyciu zebow czuje sie, jakbym nie myla ich caly dzien.
Jestem tez zmeczona i najchetniej przelezalabym caly dzien w lozku.
To tyle co do tematu watku:)
Pozdrawiam.

P.s. strasznie tu ostatnio cicho na tym forum. Chyba wszystkie weekendujecie poza domem:)

Pominawszy różnice w pochłanialności (ja mam duzy apetyt) to n początku 7tc mam te same obajwy

Dziś mój 28 dc, a mam 30 dniowe, z objawów to troszkę bolą piersi i jestem ciągle głodna. Ale to może być również objawy na @. W sobotę testowanie , chocciaż mam ochotę już jutro

reklama
Do góry