reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
alisa druga kreseczka nie wyskakuje na tescie bez powodu...juz mi inne dziewczyny pisaly o tym jak u mnie sie pojawila blada kreska i ja nie chcialam wiezyc ze to to...spoko zrob test aby sie jeszcze upewnic hehe.a na kiedy planujesz isc do lekarza??
Martusia kiedy Ty idziesz do lekarza??

Ja w ogóle powinnam Ci serdecznie pogratulować! :tak::tak::tak:Gratulacje!

No, tak, grunt, że są II. A mi już przez myśl przeszło, że może test felerny:zawstydzona/y:
Już się zapisałam do przychodni, ale dopiero na 19 marca. Chyba trochę późno, co:-(?
Gie-oska, ja w ogóle widzę, że jesteś z Wrocławia ;-), może mogłabyś mi kogoś polecić na priva jako doświadczona Mama? Byłam już u lekarza na Kamieńskiego i w ogóle niedaleko mam do tego szpitala.

nic a nic:-( no ale na tescie pisze ze robicc dopiero po dniu spodziewanej miesiaczki moze nie jest taki czuly zeby wykryc mi sie wydaje ze chyba juz nic z tego :no: moze juz okres dostaje ? No ale nic tam trzeba bedzie znow sie postarac tym razem jeszcze mocniej a to juz 4 miesiace nie myslalam ze nam to tyle zajmie:baffled:...

Weri, ja myślę, że nie powinnaś się jeszcze denerwować, nie jest powiedziane, że @ naprawdę przyjdzie. Poczekaj jeszcze. Wiem, że to czekanie bardzo wykańcza, ja już niezłe doły łapałam... Dwie kreski ujrzałam po 5 miesiącach starań i jeszcze nie wierzę, bo dotychczas @ przychodziła i mnie strasznie rozczarowywała.....:-( Trzymam kciuki za Ciebie, zobaczysz, już niedługo będziesz się cieszyć:happy:

Co myślicie ?? Ostatni okres 26.01 data kolejnej 27.02.09 która się nie pojawia 01.03 dostaje lekkie plamienie dosłownie kilka kropel i cisza testy negatywne beta robiona 03.03 wyszła 5,44 a norma to 5,0 co o tym myśleć??

Ja dzwoniłąm dzisiaj i zwolnił się termin w przyszły piątek ,czyli 13.III. W ogóle dzisiaj jest mój 35 dc więc nie wiem czy nie za szybko....

Martuśka, umówiłam się z innym lekarzem, jeszcze pozniej, bo na pierwszy dzień wiosny;-). Wtedy więcej będzie widać, nie tylko pęcherzyk ciążowy i przede wszystkim serce. Tak mi powiedział. Póki co mam zażywać Feminatal 800 Metafolin (tam już jest kwas foliowy i inne potrzebne teraz witaminy).

Co myślicie ?? Ostatni okres 26.01 data kolejnej 27.02.09 która się nie pojawia 01.03 dostaje lekkie plamienie dosłownie kilka kropel i cisza testy negatywne beta robiona 03.03 wyszła 5,44 a norma to 5,0 co o tym myśleć??

W temacie Bety jestem nowa, ale myślę, że jest nadzieja. Powtórz za parę dni betę, zrób sobie może rano bobo-test strumieniowy - jest bardzo czuły. Powodzenia!!

alisia ty masz na 19 a ja na 20 wizyte hehe...tez jestes z wro??ja chodze do dolmedu do babki ona jest super chodzilam do niej w pierwszej ciazy i jestem bardzo zadowolona bo ona nie olewa pacjeta tj wiekszosc lekarzy...

reklama
Do góry