martuska 12310
Zaangażowana w BB
Dziewczny jest juz forum listopad 2009
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
alisa druga kreseczka nie wyskakuje na tescie bez powodu...juz mi inne dziewczyny pisaly o tym jak u mnie sie pojawila blada kreska i ja nie chcialam wiezyc ze to to...spoko zrob test aby sie jeszcze upewnic hehe.a na kiedy planujesz isc do lekarza??
Martusia kiedy Ty idziesz do lekarza??
Ja dzwoniłąm dzisiaj i zwolnił się termin w przyszły piątek ,czyli 13.III. W ogóle dzisiaj jest mój 35 dc więc nie wiem czy nie za szybko....
Dziewczny jest juz forum listopad 2009
nic a nic:-( no ale na tescie pisze ze robicc dopiero po dniu spodziewanej miesiaczki moze nie jest taki czuly zeby wykryc mi sie wydaje ze chyba juz nic z tego moze juz okres dostaje ? No ale nic tam trzeba bedzie znow sie postarac tym razem jeszcze mocniej a to juz 4 miesiace nie myslalam ze nam to tyle zajmie...
Ja dzwoniłąm dzisiaj i zwolnił się termin w przyszły piątek ,czyli 13.III. W ogóle dzisiaj jest mój 35 dc więc nie wiem czy nie za szybko....
Co myślicie ?? Ostatni okres 26.01 data kolejnej 27.02.09 która się nie pojawia 01.03 dostaje lekkie plamienie dosłownie kilka kropel i cisza testy negatywne beta robiona 03.03 wyszła 5,44 a norma to 5,0 co o tym myśleć??