reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Monika 3760 głowa do góry, ważne to myśleć pozytywnie chociaż wiem że czasem ciężko...
Zajączek 81 po ślubie - rok temu - powiedzieliśmy sobie co będzie to będzie - od października zeszłego roku zaczęliśmy myśleć i działać intensywniej. zobaczmy co z tego wyniknie.

reklama
Monika 3760 głowa do góry, ważne to myśleć pozytywnie chociaż wiem że czasem ciężko...
Zajączek 81 po ślubie - rok temu - powiedzieliśmy sobie co będzie to będzie - od października zeszłego roku zaczęliśmy myśleć i działać intensywniej. zobaczmy co z tego wyniknie.
To podobnie jak u nas. Pobraliśmy się w zeszłym roku, a staramy tak konkretniej się od października - z przerwami na wyjazdy męża. Od ślubu nie zabezpieczaliśmy się , ale "uważaliśmy". I teraz tego żałuje, bo może byłby już dzidziuś :-(
Ale jestem dobrej myśli...

kiedy u Ciebie miałaby być @??? Miałaby, bo nie przyjdzie przecież;-)
Ja też czekam, żeby się nie doczekać, ale u mnie jest stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek testy, więc się nie nakręcam...Zresztą tak jak pisałam wcześniej - "marne sząse":rofl2:

Tak mniej wiecej @ mialaby pojawic sie 6 lutego ale przeciez sie nie pojawi ;-) Mam nadzieje ze i ja i Ty bedziemy mialy wkrotce duuuzo powodow do radosci :-D

U mnie tak samo...okres powinien być 10-11 i myślę, że się jednak pojawi:-(
U Dominiki na pewno nie będzie :-) I Zajączku Tobie też tego życzę:-)
Martuska , ja również przyłączam się do gratulacji!!!

Dziekuje Ci za wiare we mnie :-) I czemu watpisz w swoje szanse ??? Musisz wierzyc Kochana, to juz polowa sukcesu. A nawet jesli sie nie uda tym razem to nastepnym na pewno :tak: Tak trzeba sobie wciaz powtarzac.

siedze przybita pewnie dostane okresu :(nie mam juz sily z tym wszystkim zludne marzenia nadzieja... i okres:(
pojutrze pewnie bedzie zalamka

Moniko, przeciez jeszcze nie wszystko stracone :tak: Glowa do gory, prosze Cie !!! :tak::tak::tak:

U mnie wciaz tak samo: sluz, bole w podbrzuszu i klucie jajnikow od czasu do czasu... Oby to nie byla nadchodzaca @ <wrrrrr> ;-)
Milego wieczoru Kochane, ja spedzam go w towarzystwie Narzeczonego :-D

Martuśka, Gie-oska być może już takie pytanie miałyście /jeśli tak, wybaczcie, ja dziś jestem cała podenerwowana i chaotyczna/ - macie teraz jakieś objawy, ból podbrzusza, itp?

Martuśka, Gie-oska być może już takie pytanie miałyście /jeśli tak, wybaczcie, ja dziś jestem cała podenerwowana i chaotyczna/ - macie teraz jakieś objawy, ból podbrzusza, itp?

Ja nie ma żadnych:sorry2: naprawdę żadnych, może jest mi trochę nie dobrze ,ale pewnie z nerwów.

Mam wymiki Bety 145 mIU <5,3
Czy któraś może coś mi na temat interpretacji powiedzieć:szok:

hej!
Martusia ja nie znam sie na interpretacji bety ale wczoraj widzialam Twoj test i kochana w ciazy jestes:-)umowi sie na wizyte do gina i bedzie looz ja ide 20.03 wiec to bedzie koniec 7tyg i serduszko bedzie juz widac:-)
alisa79 ja zadnych objawow ciazy nie mam oporcz od czasu do czasu brzuch pobolewa jak na @,test pozytywny chyba kazda dziewczyna inaczej przechodzi poczatek ciazy...a Ty jestes w ciazy??kiedy masz termin @??

Martusia to uwiez test pozytywny,beta ok umow sie do gina najlepiej hehe..ja tez uwierze na 100% jak mi lekarz serduszko pokaze:p

reklama
czesc dziewczyny troche sie opuszczam w pisaniu nie mam na nic czasu teraz musze pracowac na rozne zmiany....ale nie o tym chcialam pisac zle sobie policzylam i jednak okres mam dostac w poniedzialek:baffled: to oznacza dluzsze czekanie dzisiaj nie wytrzymalam i zrobilam test i teraz zaluje bo pokazalo brak ciazy:-( a do tego jeszcze chyba zaczynam plamic wlasnie zauwazylam brazowe krople krwi na wkladce:zawstydzona/y: to juz chyba po dzidzi:wściekła/y: co wy o tym myslicie? pozdrowionka

Do góry