reklama
fasolkaa
Zaciekawiona BB
ja wsumie nudności az takich to nie miałam w sumie teraz to od czasu do czasu a jest mi niedobrze w różnych porach dnia
pierwsze objawy? to wogóle przegapiłam..powaznie bo to był czas weekend ow w górach , imprez .. no i sporo martini było oj sporo
az pewnego weekendu kiedy było grilowanie po prostu jak doszedł do mnei zapach kiełbasy zgrila toooooo och było źle i do tej pory na kiełbase patzrec nie moge jaka by nie była, a zapach wedlin i kielbasy nie odrzuca
poza tym byłam chora, więc 37,9 to była moja goraczka -nie pomyslałam o ciązy tym bardziej ze dopiero co miałam łyżeczkowanie (a w ciaz ezasząłm 2 tyg po zabiegu ! ale rozwija sie po prostu wspaniale)
ból piersi ,senność okrutna i bóle głowy ale wszystko kładłam na to ze jestem przeziębiona
a tutaj niespodzianka ide do lekarza a on na to 7 tydzien i cudownie bijace serduszko
więc tak to jest jak ma byc maleństwo to będzie mimo wszystko
pierwsze objawy? to wogóle przegapiłam..powaznie bo to był czas weekend ow w górach , imprez .. no i sporo martini było oj sporo
az pewnego weekendu kiedy było grilowanie po prostu jak doszedł do mnei zapach kiełbasy zgrila toooooo och było źle i do tej pory na kiełbase patzrec nie moge jaka by nie była, a zapach wedlin i kielbasy nie odrzuca
poza tym byłam chora, więc 37,9 to była moja goraczka -nie pomyslałam o ciązy tym bardziej ze dopiero co miałam łyżeczkowanie (a w ciaz ezasząłm 2 tyg po zabiegu ! ale rozwija sie po prostu wspaniale)
ból piersi ,senność okrutna i bóle głowy ale wszystko kładłam na to ze jestem przeziębiona
a tutaj niespodzianka ide do lekarza a on na to 7 tydzien i cudownie bijace serduszko
więc tak to jest jak ma byc maleństwo to będzie mimo wszystko
no ja w pierwszej ciazy (i podobnie z ta fasolka) milam podobne objawy!pierw urosly mi piersi potem zaczely bolec, sikalam czesto , bolalo podbrzusze..jak na owulacje , zgaga , bole glowy , taki nadety brzuc...i czulam sie jakbym byla chora...mialam zatkany nos temp i ciagle spalam...mialam tez ochoty i niecheci!!ale nudnosci niemialam!!
no i mam nadzieje ze juz niedlugo znow objawy mnie dopadna!!
no i mam nadzieje ze juz niedlugo znow objawy mnie dopadna!!
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MANTIS powtorz test tylko kup innej firmy
Ja zorientowałam się że coś ze mną nie tak bo przez kilka dni miałam uderzenia gorąca, zawroty głowy, mroczki w oczach i kołatanie serca. Z medycznego punktu widzenia wszystko było ok, ciśnienie itp. w normie. ;D
Później zero objawów oprócz takich jak na miesiączkę obolałe piersi i jajniki - chociaż piersi bolały z boku i były dosyć powiększone.
Później zero objawów oprócz takich jak na miesiączkę obolałe piersi i jajniki - chociaż piersi bolały z boku i były dosyć powiększone.
M
mantis
Gość
To moj 19 dzien cyklu czyli juz 2 dzien po okresie plodnosci. Wlasnie kupilam sobie inny test firmy Quick Vue i mam nadzieje , ze on powie mi prawde !! Czekam do jutra bo mimo iz pisze na tych testach ze mozna robic je o kazdej porze dnia i nocy to jednak wole poczekac na ten najbardziej wiarygodny poranny mocz. Ochhhhhhhhhhhhhhhhhhh obym miala to malenstwo w sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
M
mantis
Gość
No to mnie zasmucilas skoro Tobie nic takiego sie nie przytrafilo to ta moja kreska schowana pod plastikiem to na pewno poprostu zwyczajna kreska