reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja wsumie nudności az takich to nie miałam w sumie teraz to od czasu do czasu a jest mi niedobrze w różnych porach dnia

pierwsze objawy? to wogóle przegapiłam..powaznie bo to był czas weekend ow w górach , imprez ..:( no i sporo martini było oj sporo
az pewnego weekendu kiedy było grilowanie po prostu jak doszedł do mnei zapach kiełbasy zgrila toooooo och było źle i do tej pory na kiełbase patzrec nie moge jaka by nie była, a zapach wedlin i kielbasy nie odrzuca

poza tym byłam chora, więc 37,9 to była moja goraczka -nie pomyslałam o ciązy tym bardziej ze dopiero co miałam łyżeczkowanie :( (a w ciaz ezasząłm 2 tyg po zabiegu ! ale rozwija sie po prostu wspaniale)

ból piersi ,senność okrutna i bóle głowy ale wszystko kładłam na to ze jestem przeziębiona :)
a tutaj niespodzianka ide do lekarza a on na to 7 tydzien i cudownie bijace serduszko :)

więc tak to jest jak ma byc maleństwo to będzie :)mimo wszystko :)

no ja w pierwszej ciazy (i podobnie z ta fasolka) milam podobne objawy!pierw urosly mi piersi potem zaczely bolec, sikalam czesto , bolalo podbrzusze..jak na owulacje , zgaga , bole glowy , taki nadety brzuc...i czulam sie jakbym byla chora...mialam zatkany nos temp i ciagle spalam...mialam tez ochoty i niecheci!!ale nudnosci niemialam!!

no i mam nadzieje ze juz niedlugo znow objawy mnie dopadna!!

Ja zorientowałam się że coś ze mną nie tak bo przez kilka dni miałam uderzenia gorąca, zawroty głowy, mroczki w oczach i kołatanie serca. Z medycznego punktu widzenia wszystko było ok, ciśnienie itp. w normie. ;D

Później zero objawów oprócz takich jak na miesiączkę obolałe piersi i jajniki - chociaż piersi bolały z boku i były dosyć powiększone.

To moj 19 dzien cyklu czyli juz 2 dzien po okresie plodnosci. Wlasnie kupilam sobie inny test firmy Quick Vue i mam nadzieje , ze on powie mi prawde !! Czekam do jutra bo mimo iz pisze na tych testach ze mozna robic je o kazdej porze dnia i nocy to jednak wole poczekac na ten najbardziej wiarygodny poranny mocz. Ochhhhhhhhhhhhhhhhhhh obym miala to malenstwo w sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mantis ja robilam test ten co ty i nigdy mi sie cos takiego nie przydazylo :) .... nerwy ;) .....trzymam kciuki na jutro rano :) buziaki  :-*

reklama
No to mnie zasmucilas :( skoro Tobie nic takiego sie nie przytrafilo to ta moja kreska schowana pod plastikiem to na pewno poprostu zwyczajna kreska :(

Do góry