reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja tez robilam ten test i tez tak sie niedzialo...ale poczekamy zobaczymy!!! a moze akurat!!trzymamy kciuki!!!

reklama
Elżbietko trzymam kciuki żeby ta owu była owocna dla ciebie!! I dla wszystkich dziewczynek, które tak jak my wypatrują swoich fasolek :)
Buziaczki :*

tak sobie wczoraj w zoo pomyslalam jak je zobaczylam , a jeszcze Elzbietka dodala :

Elżbietka pisze:
(...)wypatrywac bocianów!!! ;D ;D ;)

wiec ulatwiam wam dziewczeta sprawe....wybierajcie ;) i bacianujcie ;)

obraz042nowy8dd.jpg

ps. zdjecie mialo byc wklejone w optymistycznych majowkach, ale tutaj Elzbietka poruszyla temat ;) , a nie bede sie powtarzac ;)

PREZENT BOCKOWY DLA STARAJACYCH SIE :) ...pozdrawiam buziaki  :-*

MoniQa , dzieki za tyyyyyyyyyyyyyyle bocianów, mam nadzieje ze zdołają uniesc tyle fasolek, ile jest tu wyczekiwanych!!

mantis , dobrze zrozumailam, to twój 19 dzień cyklu, 2 dzien po owu i robisz test ciązowy??moze jednak troszke za wczescie??chociaz ja tez dzisiaj sie wypytywalam lekarza jakie badanie najwczesniej wyktyje ciąże, powiedzial ze hcg z krwi gdzies po tygodniu od zapłodnienia powinno. hm... to jeszcze kilka dni musze poczekac... z nadzieja i niecierpliwoscia...

Hej Mantis, 19 dzień cyklu to moim zdaniem dużo za wcześnie na robienie testu. ...więc testy raczej prawdy CI jeszcze nie pokażą. Proponują poczekać jeszcze kilka dobrych dni dopiero później testować. Trzymam kciuki za CIebie :)

niom dziewczeta , robiac bockom zdjecie myslalam o Was i Waszych przyszlych fasolkach .... pomyslalam ze to takie mile bedzie ...bocki w duzej grupie to podobno szczescie przynosza ...wiec oby nam wszystkim szczescie przyniosly :)

Monia..super te boćki. :D Oby za rok przyleciały jak ja będę ich potrzebować i przyniosą mi fajnego krasnala :)

A ja teraz zajadam się arbuzikiem. Mhmmm...pycha :D

reklama
Do góry