reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej wszystkim ja i malenstwo dzis juz padamy ciezki dzien milismy bylismy z tatusiem malenstwa i przyjaciolmi na festynie potem woriclismy wieczorkiem i brat do nas wpadl kupil sobie yorka wbrew zonie i przez caly wieczor do tej pory wyglupialismy sie z psiakim :)

Witam Drogie Panie :)

Nie wiem jak u Was ale u mnie ladna pogoda , az sie wstawac chce, tylko szkoda ze do pracy ;) ;D .... Wszystkim zycze milego dnia i do uslyszenia :) ...pozdrawiam  :-*

U mnie też wreszcie słoneczko wyszło. Ale po południu ponoć maja być burze. Zobaczymy.
Ja niestety nie zdołałam odpocząć w ten weekend, więc ledwo siedzę w biurze. Byleby do 15.00 ;)

Nie wiem gdzie mam sie wyładowac wiec wchodze tutaj !!! Wiecie co? szlak mnie trafia od tych cholernych testow !!!! Wlasnie przed chwilka zrobilam sobie i patrze ze smutkiem a tam jedna kreseczka ....bylam tak zla ze az zaczelam grzebac w tym tescie i wyjelam ten caly paseczek ze srodka :) ja patrze a tam jest druga kreska tyle ze troszke nizej jak dopasowalam do tych calych literek to byly akurat na wysokosci i wynika wszystko z tego ze jakby sie przesunal troszkei moze dlatego nie zobaczylam tej dolnej kreski. Test nazywa sie Bobo-test. Mialyscie cos podobanego??? Czy poprostu zadna z was nie wyzywala sie tak na tescie?? Mam sie cieszyc czy nie ????

reklama
Do góry