reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czesc dziewczyny ogladam Was tu juz od pewnego czasu i powiem Was dziewczyny ze jestescie super :) bylam wczesniej na innym forum ale dziewczyny tam niechetnie przyjmują nowe osoby do swojego grona, u Was jest inaczej i dlatego zdecydowałam sie do Was dolączyć.
O dzidziusia staramy sie dopiero drugi cykl, ale mysle ze moze jednak sie udalo, mam dziwne objawy, piersi mnie bolą(a wlasciwie same sutki) okres mialam dostac 16 marca i go nie ma dalej :) oby tak przez 9 miesiecy. Dzies kupie test i bede testowac, mam nadzieje ze jednak fasolka bo nie chce przezywac znow rozczarowania.
Przyszłym mamusiom gratuluje a testującym zycze 2 grubych krech :)
milego dnia
WITAJ :happy:
ciesze sie ze tak ci sie u nas spodobało kupuj szybciutko tescik i pokazuj te dwie grube krechy ale juz na WATKU GŁOWNYM zapraszamy

reklama
ok to musze Wam powiedziec ze juz nie wytrzymalam i zrobilam test i wyszla druga kreska bardzo bardzo slaba ale jest. Az nie moge uwiezyc, tak sie ciesze ze bym skakala do sufitu (choc obawiam sie ze jeszcze za wczesnie na tą radosc) Dziewczyny dziekuje za wsparcie, jestescie kochane :) tak sie ciesze
PS> gdzie jest wątek główny bo jeszcze sie nie orientuje tu za bardzo :)

Ewcia81 Kobieto my cie szukamy a ty tutaj sie schowalas? Wpadnij do nas do mam siedzacych! Czekamy na Ciebie! Oczywiscie wszystkie mamy za[praszamy!

witam
Jestem tu nowa. Postanowilam wejsc i zarejestrowac sie bo razem z mezem staramy sie o dzidzie.
A teraz juz 1,5 tyg spoznia sie okres, 3 testy - negatywne
Sutki troche bolace, i dzis w pracy mialam tak z 5 min leciutkie mdlosci.

Lepiej idz do gina bo te testy sa rozne...
a moze zabardzo sie nakrecasz? tez to przechodzilam...

reklama
Do góry