reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A u mnie po staremu @ jeszcze nie ma ale chyba się pojawi i to niebawem ,bo dół brzucha co raz to bardziej zaczyna dawać o sobie znać :mad:-więc jak ma przyjść to niech szybko przychodzi i niech szybko się kończy i do roboty ::) ;D

reklama
A może wcale nie przyjdzie, Lana co ?? Dobrze by bylo :) Następna w kolejce :) Trzymam kciuki, bo ja też myślałam że to @ się zbliża, a jednak nie ;D

no ja tez!takie sciskanie w dolku jak na okres to tez objaw wczesnej ciazy!!!no Lana trzymamy kciuki!! a ty Elzbietko sie staraj zeby jak najszybciej do nas dolaczyc!!

Kochane dziewczynki ponawiam pytanie!!!!

Czy ktoras z was miala plamienia implantacyjne???Czy to typowy objaw czy zdaza sie tylko u niektorych kobiet???????????

Pozdrawiam zaciazone mamusie i te ktore czekaja nadal na cud fasolinki!!

Lana trzymamy, trzymamy ...mocno :)

Majeczko ja nie mialam, wiec nie pomoge Ci zbytnio, ale z tego co czytalam to jest to mozliwe ... jak sama wiesz niektore kobiety do paru miesiecy maja normalne miesiaczki, nie wiedzac ze sa w ciazy .... ale najelepiej jakbys zasięgnęła opini specjalisty, bo nie chce Cie wprowadzac w blad :) buziaki  :-* i sie nie denerwuj , aczkolwiek latwo sie mowi a trudniej wykonac , jestem dobrej mysli.... informuj nas co sie dowiedzialas :)

M.a.l.i.n.k.o odpoczywaj slonko , wszystko dla zdrowia dzidzi , jak sie lepiej poczujesz to nadrobisz ;) .... buziaki :-*

reklama
Dziewczyny-pomocy może wy wiecie co to oznacza-@SPUŻNIA MI SIĘ DWA DNI-mam jakiś dziwny biały śluz ale nie gęsty tylko takie uczucie jak na dni płodne strasznie mokro-ale to brzydko brzmi.Myślałam ,że to @ mnie zalała ale biegne do łazienki a tu nic tylko ten śluz-biały.Rany nie wiem już nic znowu zaczynam świrować-albo mój organizm leci sobie ze mną w kulki.Bóle znowu mam jak na @.,ale co z tym śluzem i to uczucie wilgotności :mad:

Do góry