reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witamy kazdego kto pojawi sie na forum:-)
ja uświadomilam sobie ze tamten cykl nie byl nam dany...moze ten bedzie....

Kupilam folik i nowy termometr stłukłam juz 3 ....nowy cykl...nowe szanse..:tak:

reklama
malaladybird, zrób sobie suwaczek. skopiuj ze strony suwaczkowej BBCode i wkelj ten kod do podpisu (Panel użytkownika->edytuj podpis). tylko jak bedziesz wklejac, to nie wywal tego kodu co tam masz :-)

wkoncu udalo sie....ale ja jestem ciemna...;))
I znowu tak kolejny dzień minąl oczywiscie nie obeszlo sie o marzeniach z zafasolkowaniem...;-)

Ech chyba idzie @... Plamienie pojawiło się również wczoraj wieczorem, a dziś mam różowawe ślady. Tak miewam przed @ choć teraz jest za wcześnie :confused:

To już drugi cykl, kiedy coś mi się przesuwa... Zazwyczaj miałam jak w zegareczku, wygodnie, bo zawsze w soboty :-(

Powinnam sobie zafundować badanie poziomu hormonów.

Carioca musisz uzbroić sie w cierpliwość i przeczekac te dni...wiem ze jest cięzko a dzien sie strasznie dluzy...:sick:

Z mezem zaczelismy kolejny cykl staran, widocznie tamten nie był nam dany...moze teraz sie uda...jesli nie to trudno widocznie tak juz musi byc , chyba zaczne podchodzic do tego wszystkiego spokojnie i z opanowaniem a nie z wielką złością i płaczem kiedy pojawia sie następna @:baffled:

dziewczyny, nie rozumiem co się ze mną dzieje.
Mam te plamienia od poniedziałku, takie dość skąpe. Czasem pojawi się mały skrzep. Zazwyszaj przed @ takie plamienie trwa 1 dzień, max 2.
Już raz tak miałam i kojaze sobie, ze to było wtedy gdy z moim M. pobaraszkowaliśmy w dni płodne. Wtedy też kilka dni (5) miałam takie plamienie, a potem przyszła reguralna @. Piersi mnie po prostu bolą, kłują, zwłaszcza sutki, wieczorami boli mnie brzuch jak na godzinę przed @.
Oczywiście biorę również pod uwagę siłę persfazji ale mam wrażenie, ze moja fasolka ma problem z zagnieżdzeniem się.

Aha, na wszelki zrobiłam sbie dziś test płytkowy (taki co niby po 6 dniach wykrywa) i nie było śladu najmniejszej, nawet najbardziej niewyraźnej drugiej kreseczki.

reklama
Carioca77, ja nie wierzę w te testy 6 dni po. moim zdaniem w te 6 dni, to fasolka ledwo zdązy dotrzec do macicy i nie zdązy się wytworzyc odpowiednai ilosc hormonu ciążowego, zeby test mógł go wykryc.

Do góry