reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
niuni, u mnie mdłosci jako takich nie było, tylko od razu zyganko. ostatni raz był gdzieś 17-18 tydzień
malaladybird
Zaciekawiona BB
Dzisiaj przyszła @ i znowu g...z tego wyszlo a wszystkie objawy to chyba byly na @ ...mam dość daje na wstrzymanie co ma byc to bedzie....kiedys musi byc ten moment....Plakalam ale juz mi lepiej , rozwazałam cAłY dzien....
Teraz nie umiem suwaczka zmienic ze dzisiaj 1 dc
Teraz nie umiem suwaczka zmienic ze dzisiaj 1 dc
Cierpilowosci Dziewczyny!
U mnie pierwsze objawy bylo jakos po tygodniu od zaplodnienia, bolace cycki, nabrzmialy lekko brzuch, no i nagly przyrost wagi, potem sennosc i wilczy apetyt, na szczescie wcale nie mialam mdlosci
Teraz planujemy kolejne bobo. Podejscie pierwsze juz niebawem, ale nie wiem jak wyjdzie, bo bralam tabletki.
Pozdrawiam!
U mnie pierwsze objawy bylo jakos po tygodniu od zaplodnienia, bolace cycki, nabrzmialy lekko brzuch, no i nagly przyrost wagi, potem sennosc i wilczy apetyt, na szczescie wcale nie mialam mdlosci
Teraz planujemy kolejne bobo. Podejscie pierwsze juz niebawem, ale nie wiem jak wyjdzie, bo bralam tabletki.
Pozdrawiam!
malaladybird
Zaciekawiona BB
buuu nie umiem wkleić nowego suwaczka z cyklemm....
Witam Starające się.
To mój pierwszy post, niedawno odnalazłam to forum.
Staramy się o dzidziusia od niedawna, a właściwie to mamy za sobą dopiero pierwsze podejście Mam 29 lat (właśnie dziś mam urodzinki )
Statystyka (tak powiedział ginekolog) wygląda tak, że podczas pierwszego roku starań w ciążę zachodzi 10% starających się, po 5 roku 90%, więc prawdopodobieństwo abym "zaskoczyła"tak od razu jest marne
A jednak... wczoraj był 7 dzień po owulacji[SIZE=-1], lekko kłują mnie piersi od kilku dni[/SIZE] i miałam lekkie plamienie wczoraj (może [SIZE=-1]implantacyjne? - moja siostra przy obu ciążach je miala) i lekko boli mnie brzuch. o jakby było cudownie...
[/SIZE]
Staramy się o dzidziusia od niedawna, a właściwie to mamy za sobą dopiero pierwsze podejście Mam 29 lat (właśnie dziś mam urodzinki )
Statystyka (tak powiedział ginekolog) wygląda tak, że podczas pierwszego roku starań w ciążę zachodzi 10% starających się, po 5 roku 90%, więc prawdopodobieństwo abym "zaskoczyła"tak od razu jest marne
A jednak... wczoraj był 7 dzień po owulacji[SIZE=-1], lekko kłują mnie piersi od kilku dni[/SIZE] i miałam lekkie plamienie wczoraj (może [SIZE=-1]implantacyjne? - moja siostra przy obu ciążach je miala) i lekko boli mnie brzuch. o jakby było cudownie...
[/SIZE]
Elżbietka
mother of two sons&angel
Carioca77, witam cię cieplutko i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
mocno trzymam kciuki zeby to fasolka się panoszyła w twoim brzuszku
mocno trzymam kciuki zeby to fasolka się panoszyła w twoim brzuszku
Witam Starające się.
A jednak... wczoraj był 7 dzień po owulacji[SIZE=-1], lekko kłują mnie piersi od kilku dni[/SIZE] i miałam lekkie plamienie wczoraj (może [SIZE=-1]implantacyjne? - moja siostra przy obu ciążach je miala) i lekko boli mnie brzuch. o jakby było cudownie...[/SIZE]
My tez jestesmy po pierwszym staranku To pierwsze bylo takie na wpol swiadome ;-)
Moja kolezanka po 1ym miesiacy staran zaszla, druga kolezanka po 3ech, a jeszcze inna po roku. Takze roznie to bywa, wiec najlpeiej wziac na luz
vonka
mama Kubusia
Witam Starające się.
[/SIZE]
Carioca77 witam serdecznie:-)
Najlepsze życzenia w dniu urodzin i trzymam kciuki za "złoty strzał" ....alez to bylby prezent
reklama