reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

to tak jak i u mnie. tylko teraz weźcie ode mnie te mdłościiiiiiiii............ do kiedy mogą trwać?

reklama
Dzisiaj przyszła @ :wściekła/y: i znowu g...z tego wyszlo a wszystkie objawy to chyba byly na @ ...mam dość daje na wstrzymanie co ma byc to bedzie....kiedys musi byc ten moment....Plakalam ale juz mi lepiej , rozwazałam cAłY dzien....
Teraz nie umiem suwaczka zmienic ze dzisiaj 1 dc :wściekła/y:

Cierpilowosci Dziewczyny!
U mnie pierwsze objawy bylo jakos po tygodniu od zaplodnienia, bolace cycki, nabrzmialy lekko brzuch, no i nagly przyrost wagi, potem sennosc i wilczy apetyt, na szczescie wcale nie mialam mdlosci :tak:
Teraz planujemy kolejne bobo. Podejscie pierwsze juz niebawem, ale nie wiem jak wyjdzie, bo bralam tabletki.

Pozdrawiam!

Witam Starające się.
To mój pierwszy post, niedawno odnalazłam to forum.
Staramy się o dzidziusia od niedawna, a właściwie to mamy za sobą dopiero pierwsze podejście :) Mam 29 lat (właśnie dziś mam urodzinki :cool2:)

Statystyka (tak powiedział ginekolog) wygląda tak, że podczas pierwszego roku starań w ciążę zachodzi 10% starających się, po 5 roku 90%, więc prawdopodobieństwo abym "zaskoczyła"tak od razu jest marne :(

A jednak... wczoraj był 7 dzień po owulacji[SIZE=-1], lekko kłują mnie piersi od kilku dni[/SIZE] i miałam lekkie plamienie wczoraj (może [SIZE=-1]implantacyjne? - moja siostra przy obu ciążach je miala) i lekko boli mnie brzuch. o jakby było cudownie...

[/SIZE]

Witam Starające się.
Staramy się o dzidziusia od niedawna, a właściwie to mamy za sobą dopiero pierwsze podejście :) Mam 29 lat (właśnie dziś mam urodzinki :cool2:)

Statystyka (tak powiedział ginekolog) wygląda tak, że podczas pierwszego roku starań w ciążę zachodzi 10% starających się, po 5 roku 90%, więc prawdopodobieństwo abym "zaskoczyła"tak od razu jest marne :(

A jednak... wczoraj był 7 dzień po owulacji[SIZE=-1], lekko kłują mnie piersi od kilku dni[/SIZE] i miałam lekkie plamienie wczoraj (może [SIZE=-1]implantacyjne? - moja siostra przy obu ciążach je miala) i lekko boli mnie brzuch. o jakby było cudownie...[/SIZE]

My tez jestesmy po pierwszym staranku :tak: To pierwsze bylo takie na wpol swiadome ;-)
Moja kolezanka po 1ym miesiacy staran zaszla, druga kolezanka po 3ech, a jeszcze inna po roku. Takze roznie to bywa, wiec najlpeiej wziac na luz :)

Witam Starające się.

A jednak... wczoraj był 7 dzień po owulacji[SIZE=-1], lekko kłują mnie piersi od kilku dni[/SIZE] i miałam lekkie plamienie wczoraj (może [SIZE=-1]implantacyjne? - moja siostra przy obu ciążach je miala) i lekko boli mnie brzuch. o jakby było cudownie...

[/SIZE]

Carioca77 witam serdecznie:-)
Najlepsze życzenia w dniu urodzin:happy: :happy: i trzymam kciuki za "złoty strzał" ....alez to bylby prezent:happy: :happy:

reklama
Do góry