reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

u mnie tempka raniutko po przebudzeniu 37,2 ...w tamtym cyklu rowniez byla taka i w dzien spodziewanej @ spadla ;( mam nadzieje ze teraz sie uda a @ sie nie pojawi:wściekła/y:...tam bardzo tego pragnę ..

reklama
no i wyszly dwie kreseczki!!!!!I teraz chyba bedzie po jakims czasie powtorzyc test. Jestem taka szczesliwa , a zarazem nie wiem czy to juz pora zeby zaczac sie cieszyc. Czy mozliwe jest zeby drugi test pokazal co innego? Buziaczki dla was:):):)

Dziekuje Dziewczyny:) Jak sie potwierdzi ten drugi test, to pojde do lekarza:) Ciekawe jak na to zareaguje moj 8-letni syn. Moze nie uwierzycie ale przez to 8 lat zapomnialam 99% jak to w ciazy jest.. Czuje sie jakby to byl moj pierwszy raz...Pamietam tylko tyle ze zaraz po porodzie powiedzialam nigdy wiecej haha:)

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super, będziemy miały zbliżne terminy, moja @ miała nadejść 21.10 :-) dbaj o siebie!

:-D dokładnie! ja sobie liczyłam wstępnie na 30.06-01.07. powiedz mi, kiedy powinno być pierwsze usg licząc od daty @ a kiedy od daty zapłodnienia? nie chciałabym się zbytnio pospieszyć, ale też jestem troszkę niecierpliwa. pozdrawiam!!!!!!

reklama
Witajcie u mnie dzisiaj ostatni dc tempka poranna 37,2
Ale chyba jednak idzie na @ Wszystkie dolegliwosci poszły w zapomnienie..została tylko tempka i poranne mdlości ale teraz sobie mysle ze to chyba zawsze rano niedobzre mi było..Bol brzucha minął..piersi są troszke powiekszone i wodoczne zylki..Ale przeczucia mowią mi ze to @ sie pojawi..:wściekła/y:

Do góry