reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

u mnie tempka raniutko po przebudzeniu 37,2 ...w tamtym cyklu rowniez byla taka i w dzien spodziewanej @ spadla ;( mam nadzieje ze teraz sie uda a @ sie nie pojawi:wściekła/y:...tam bardzo tego pragnę ..

reklama
no i wyszly dwie kreseczki!!!!!I teraz chyba bedzie po jakims czasie powtorzyc test. Jestem taka szczesliwa , a zarazem nie wiem czy to juz pora zeby zaczac sie cieszyc. Czy mozliwe jest zeby drugi test pokazal co innego? Buziaczki dla was:):):)

Dziekuje Dziewczyny:) Jak sie potwierdzi ten drugi test, to pojde do lekarza:) Ciekawe jak na to zareaguje moj 8-letni syn. Moze nie uwierzycie ale przez to 8 lat zapomnialam 99% jak to w ciazy jest.. Czuje sie jakby to byl moj pierwszy raz...Pamietam tylko tyle ze zaraz po porodzie powiedzialam nigdy wiecej haha:)

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super, będziemy miały zbliżne terminy, moja @ miała nadejść 21.10 :-) dbaj o siebie!

:-D dokładnie! ja sobie liczyłam wstępnie na 30.06-01.07. powiedz mi, kiedy powinno być pierwsze usg licząc od daty @ a kiedy od daty zapłodnienia? nie chciałabym się zbytnio pospieszyć, ale też jestem troszkę niecierpliwa. pozdrawiam!!!!!!

reklama
Witajcie u mnie dzisiaj ostatni dc tempka poranna 37,2
Ale chyba jednak idzie na @ Wszystkie dolegliwosci poszły w zapomnienie..została tylko tempka i poranne mdlości ale teraz sobie mysle ze to chyba zawsze rano niedobzre mi było..Bol brzucha minął..piersi są troszke powiekszone i wodoczne zylki..Ale przeczucia mowią mi ze to @ sie pojawi..:wściekła/y:

Do góry