reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
och, to sie zaroilo od mamus grudniowych jednak :) cuuuuudnie!

isia - ogromne gratulacje i przekosmiczne zyczenia odwagi! bedzie dobrze, dziewczynko! i sluchaj.. ja wierze, ze nic nie zdarza sie dwa razy... i potwierdza to mnostwo dzisiejszych szczesliwych mamus i ciezarowek :) - stracily maluszka, ale dzis znowu ciesza sie macierzynstwem! i tak musi zdarzyc sie i nam... wiec dopusc do siebie te przeogromna radosc! niech rozpiera ci serce!!! przeciez z tego wlasnie sklada sie zycie... :)

ja tez sie postaram :) zajsc w tym cyklu ;-) jutro moj - nasz - WIELKI DZIEN!!! przynajmniej tak sobie mysle :)

aenye zatem trzymam kciuki za ten wielki dzien!!...:-) Oby byl owocny w fasoleczke ktora usciskasz za 9 miesiecy :-D

GRATULACJE WSZYTSKIM SWIEZO ZAFASOLKOWANYM MAMUSIOM!!

Aenye, to dziś Wam życzę cudnownych i owocnych chwil!! I czekamy na efekty ;D

Mnie będzie roznosić radość, jak zobaczę na usg, że jest pęcherzyk, żej jest arodek... narazie na prawde może byc różnie i cieszę się, ale umiarkowanie:-)
Buziaki!

kurka wodna, ale chyba jednak nie dzis ta owu! bo nic mnie buniek nie boli - a zazwyczaj baaardzo boli na owu. chyba jutro jednak.

oby to nie byl cykl bezowulacyjny, blagam!...

reklama

byloby cudownie... :)

ale twoje listopadowo-grudniowe blizniaki bylyby rowniez dlugo wyczekiwana pierwsza (i druga zarazem, hii) gwiazdka w Wigilie, prawda?.. :)

Do góry