reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
och, to sie zaroilo od mamus grudniowych jednak :) cuuuuudnie!

isia - ogromne gratulacje i przekosmiczne zyczenia odwagi! bedzie dobrze, dziewczynko! i sluchaj.. ja wierze, ze nic nie zdarza sie dwa razy... i potwierdza to mnostwo dzisiejszych szczesliwych mamus i ciezarowek :) - stracily maluszka, ale dzis znowu ciesza sie macierzynstwem! i tak musi zdarzyc sie i nam... wiec dopusc do siebie te przeogromna radosc! niech rozpiera ci serce!!! przeciez z tego wlasnie sklada sie zycie... :)

ja tez sie postaram :) zajsc w tym cyklu ;-) jutro moj - nasz - WIELKI DZIEN!!! przynajmniej tak sobie mysle :)

aenye zatem trzymam kciuki za ten wielki dzien!!...:-) Oby byl owocny w fasoleczke ktora usciskasz za 9 miesiecy :-D

GRATULACJE WSZYTSKIM SWIEZO ZAFASOLKOWANYM MAMUSIOM!!

Aenye, to dziś Wam życzę cudnownych i owocnych chwil!! I czekamy na efekty ;D

Mnie będzie roznosić radość, jak zobaczę na usg, że jest pęcherzyk, żej jest arodek... narazie na prawde może byc różnie i cieszę się, ale umiarkowanie:-)
Buziaki!

kurka wodna, ale chyba jednak nie dzis ta owu! bo nic mnie buniek nie boli - a zazwyczaj baaardzo boli na owu. chyba jutro jednak.

oby to nie byl cykl bezowulacyjny, blagam!...

reklama

byloby cudownie... :)

ale twoje listopadowo-grudniowe blizniaki bylyby rowniez dlugo wyczekiwana pierwsza (i druga zarazem, hii) gwiazdka w Wigilie, prawda?.. :)

Do góry