reklama
Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
Dzięki Miminka, bardzo chciałybyśmy dołączy do zafasolkowanych :laugh:
Julinka
Mamy październikowe 2007
Dziękuję Kobitki, że trzymacie za nas kciuki... jesteście Kochane :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Łapię oczywiście fluidki tylko nie wiem czy u mnie zadziałają, bo dzisiaj mój brzuszek daje mi znaki, że @ już zaniedługo się pojawi
Może Lapis_Lazuli się bardziej przydadzą.... :
:
:
:
Łapię oczywiście fluidki tylko nie wiem czy u mnie zadziałają, bo dzisiaj mój brzuszek daje mi znaki, że @ już zaniedługo się pojawi
Może Lapis_Lazuli się bardziej przydadzą.... :
Julinka
Mamy październikowe 2007
Miminko dziękuję bardzo za szczegółową odpowiedź ;D ;D ;D Jak tylko będziesz miała betke w domciu to szybciutko wklejaj :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A jak się czujesz Kochana na dzień dzisiejszy ???
A jak się czujesz Kochana na dzień dzisiejszy ???
Julinka
Mamy październikowe 2007
Kobitki mam znowu pytanko co do mierzenia tempki ;D Mam nadzieję, że mnie nie macie jeszcze dość 
Chodzi o to jak głęboko mam włożyć termometr, bo gdzieś czytałam, że na różnej głębokości jest różna tempka ???
I czym czyścicie (dezynfekujecie ) termometr ??? Bo mierzy się też tempke podczas @ :-[
Chodzi o to jak głęboko mam włożyć termometr, bo gdzieś czytałam, że na różnej głębokości jest różna tempka ???
I czym czyścicie (dezynfekujecie ) termometr ??? Bo mierzy się też tempke podczas @ :-[
monika3
Mama Amelki i Filipka
MoniQa pisze:No to ja jeszcze fluidkow podrzucam
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Ha...od Ciebie MoniQo jeszcze nie łapałam fluidków :
Ech...jeszcze muszę czekać...
reklama
Julinka
Mamy październikowe 2007
Kurcze to ja zgłupiałam ??? Myślałam, że podczas @ też mam mierzyć :
A jak inne Kobitki ??? Jak wy w końcu mierzycie tą tempke ???
A jak inne Kobitki ??? Jak wy w końcu mierzycie tą tempke ???