reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Za każdym razem jak wchodzę na BB to mam coraz większe nadzieje na to, że zobaczę II kreseczki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lapis_Lazuli mam nadzieję, że obydwie zaniedługo dołączymy do grona przyszłych mamuś..... :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Miminko ogromne gratulacje  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Julinko i Lapis Trzymam gorąco kciuki za Wasze teściki i również przesyłam mnóstwo fluidków!!!!!!
**************************************************************************************
************************************************************************************************
************************************************************************************************

monisia2506 , fluidki łapię :) pozwolilam sobie zmienic trosze twój post, bo rozjechał nam sie forum :) zmienilam tylko ukąłd fluidków - przełamałam linijki :)

Miminko , gratuluje!!!!!!, zawsze możesz zrobić fotkę dla wyniku bety i nam wkleić :)

Przepraszam że nie mogłam od razu odpisać na Wasze posty, ale właśnie wchodzili do nas goście :) Widzę że o betce już nie muszę pisać :) Ale dziewczyny powiem Wam jedno odnośnie zwykłych testów, zupełnie nie przejmujcie się negatywnymi wynikami!!! Testy zrobiłam sobie 7 dnia tego cyklu i 20, (no i oczywiście wiele we wcześniejszych cyklach) no i wyszły negatywne, oczywiście totalnie mnie to złamało. Jeśli chcecie wiedzieć wczesniej (nawet w przypadku półtora tygodniowej ciąży) lepiej zrobić test beta.
Jeśli chodzi o mój termin, to zapłodnienie nastąpiło 01.02, czyli urodzę na przełomie października i listopada.
Całuje Was mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miminka GRATULUJE!

Przez ciekawosc spytam ile beta Ci wyszła i ile dni po owu robiłas lub w którym dniu cyklu?

Elżbietka pisze:
Miminko , gratuluje!!!!!!, zawsze możesz zrobić fotkę dla wyniku bety i nam wkleić :)

Elżbietko pomyślałam dokładnie o tym samym ;D Może Miminko wkleisz nam wynik betki... :)

Też interesuje mnie w którym dniu cyklu robiłaś teścik ??? I pytanko do wszystkich : Jak wcześnie betka wykryje ciążę ???

reklama
Test beta robiłam w 31 dc. Ale moja gin twierdzi że ten test może wykryć dużo wcześniejszą ciąże. Kosztów które poniosłam niestety Wam nie podam, wizyty u gin, badania mam gratis, płaci mój zakład pracy ;) Ale przy najbliższej wizycie na pewno spytam oraz dowiem się jaki był dokładnie poziom hormonu HCG. (Jeśl dobrze zrozumiałam moją gin to ten hormon występuje wyłącznie u kobiet w ciąży więc nawet jego niski poziom dowodzi ciąży, Elżbietko czy ty to także potwierdzisz?)
Acha, wynik z betki pokarze w przyszłym tygodniu, bo nie mam go przy sobie, gin. informacje że jestem w ciąży przekazałą mi przez tel gdy tylko dotarły do niej wyniki z labotarorium:) No poprostu kocham ją za to  :laugh: :laugh:

Do góry