reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziękuje 
zgagulec mnie podpiekuje (ale to juz mi sie zdarzalo, wiec nie bierzmy tego za objaw
)
zgagulec mnie podpiekuje (ale to juz mi sie zdarzalo, wiec nie bierzmy tego za objaw
Elżbietka
mother of two sons&angel
mnie tez, to po kaszce 
Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
Dziewczęta jestem juz w domku, dziękuję za fluidki i wiarę w mój test. Ale zatrucie mnie juz minęło raczej, więc????No ale zobaczymy za tydzien i jeden dzień.
Ja dzisiaj na obiedzie w takim angielskim pubie byłam z siostra i mężem, było przepysznie, duzo i niedietetycznie. Bylam tam pierwszy raz i chyba zostanę bywalcem :laugh:
Podkradłam resztki fluidków jakie tu zostały wypuszczone jak mnie nie było, mam nadzieję, ze nadal sa aktywne
Elżbietko, ja uwielbiam kaszkę manną jak rownież kukurydziana sobie zrobić, a ostatnio dodalam jabluszko i bananek starte. Pyyyyszne ;D Mąż nazywa to mlecznymi paściami
A ja lubie.
Ja dzisiaj na obiedzie w takim angielskim pubie byłam z siostra i mężem, było przepysznie, duzo i niedietetycznie. Bylam tam pierwszy raz i chyba zostanę bywalcem :laugh:
Podkradłam resztki fluidków jakie tu zostały wypuszczone jak mnie nie było, mam nadzieję, ze nadal sa aktywne
Elżbietko, ja uwielbiam kaszkę manną jak rownież kukurydziana sobie zrobić, a ostatnio dodalam jabluszko i bananek starte. Pyyyyszne ;D Mąż nazywa to mlecznymi paściami
Ju pisze:Miminko dziękuję bardzo za szczegółową odpowiedź ;D ;D ;D Jak tylko będziesz miała betke w domciu to szybciutko wklejaj :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A jak się czujesz Kochana na dzień dzisiejszy ???
Julinko umówilam się do lekarza jutro, więc od razu zrobię ksero z wyniów i je Wam prześlę. Czuję sie wyjątkowo dobrze. Nawet te okropne bóle brzucha już nie są takie uciążliwe... Szczerze mówiąc to się o to trochę martwię, czy aby na pewno jest wszystko w porządku. Siusiam często, ale też bez przesady, raczej jest to wynikiem picia większej ilości płynów.Nie mam wymiotów a najbardziej uciążliwy jest ból piersi no i to że są powiększone....Czytając o objawach innych dziewczyn mam wrażenie że czuję się za dobrze
A tak wogóle to mam do Was dziewczyny pytanie o to od kiedy dokładnie powinno się liczyć pierwszy dzień ciąży????? Ja liczyłam sobie od zapłodnienia (którego termin potwierdziła mi gin) ale okazuje się że jest wiele teorii.... Ponoć ciąże można liczyć także od pierwszego dnia ostatniego okresu czyli od pierwszego dnia cyklu, i przy takim sposobie obliczania nie byłabym w 3 tygodniu ale w 5tc. Co o tym myślicie??
Elżbietka
mother of two sons&angel
Miminko, są dwa sposoby.
1.liczysz od dnia ostatniej @. i w tym systemie ciaza trwa 40 tygodni.
1. liczysz od dnai zapłodnienia/owu i ciąza trwa 38 tygodni.
na podst doswiadczenia mówie, ze zawyczaj lekarze stosuja pierwszy sposób. tak samo usg. ale w efekcie wychodzi na to samo. generaknie nastaw sie na to, ze jestes w 5 tygodniu
na podst doswiadczenia mówie, ze zawyczaj lekarze stosuja pierwszy sposób. tak samo usg. ale w efekcie wychodzi na to samo. generaknie nastaw sie na to, ze jestes w 5 tygodniu
Elżbietka pisze:Miminko, są dwa sposoby.
na podst doswiadczenia mówie, ze zawyczaj lekarze stosuja pierwszy sposób. tak samo usg. ale w efekcie wychodzi na to samo. generaknie nastaw sie na to, ze jestes w 5 tygodniu![]()
Elżbietka dzięki wielkie!! Ciepło Cie pozdrawiam i zmykam do pracy...
monika3
Mama Amelki i Filipka
[size=20pt]Miminko...gratuluję z całego serducha...[/size]

A jak cie bolą te cycuszki?? Mogłabyś mi opisać
Miminka pisze:a najbardziej uciążliwy jest ból piersi no i to że są powiększone....
A jak cie bolą te cycuszki?? Mogłabyś mi opisać
reklama