reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Miminko, a widzisz? Ja wiedzialam, ze tak będzie, acha,acha...
Też zlapałam fluidków, jeszcze były, duzo wyslalaś :laugh: I czekam na test mój, może jednak go zrobię, może te fluidki od Was wszystkich faktycznie dzialają cuda?
MoniQa,nie zrobilaś się bardziej drazliwa, jak ja pzreczytałam odpowiedź na mojego posta od aajk'a- to też mi ciśnienie się podniosło. Jak jej się nie podoba, to niech szuka informacji gdzie indziej, w końcu tu nikt nikogo nie zmusza do niczego. Poza tym nie lubię nieprzyjemnych ludzi-to taki Dodowy charakterek ;D

reklama
Lapis_Lazuli Kiedy chcesz testować ???

U mnie też za pare dni ma się pojawić @ i chyba nie będzie dzidzi, bo jakoś nie odczuwam żadnych objawów ciążowych oprócz lekkiego bólu piersi i co ostatnio zauważyłam to żyłki na piersiach tylko nie wiem czy za bardzo się tych żyłek doszukiwałam czy faktycznie jest ich więcej i są bardziej widoczne ::) ::) ::) ::) W ogóle nie mam bólu brzucha, a to raczej standard z tego co widze... może w następnym cyklu mi się poszczęści ;) ;) ;) ;)

Czekam na Twój teścik Lapis_Lazuli :)

Julinko, cykle zawsze miałam dosyć regularne, więc test zrobię może w poniedzialek. Nie spodziewam się wiele, choć dziewczyny kochane mnie tu cuda przepowiadaja :D Zresztą denerwuję się już tym, że na pewno będziecie czekać na dobre wieści, a jak ich nie będzie? :( Chyba się zalamię, objawy są skąpe, brzuch i "zatrucie" pokarmowe, piersi nic, siusiu nic...
Ale poczekam jeszcze tydzien, a potem dalej walka jesli nic z tego. Licze na to, ze większość wchodzacych tutajj, jakos fasolkuje:) najgorsze, ze nie mogę się od BB uwolnić i piszę pracę i zerkam co chwilę ;)

Miminka Ogromniate Gratulacje :)  dbaj teraz o siebie i fasoleczke :) ... na kiedy masz termin?? zalapalas sie jeszcze na pazdziernik?? jak tak to szybciotko do Nas :)

Lapis _Lazuli ja strasznie nie lubie jak ktos sie czepia czegos o czym nie ma zielonego pojecia ... nagle sie ta ..jak jej tam bylo aajk-a pojawila, nie poczytala nic i sie nagle rzuca .. wrrr ... ;)

Julinko i Lapis trzymam mocno kciukasy za tesciki :)

ja jestem w 8 tyg, no w prawie 9 i nie mialam dotad zadnych nudności.chyba że pózniej przyjda.
nudności najczesciej wystepuja tylko w ciagu 3 pierwszych miesiecy
::)

Trzymaj MoniQo kciukasy, trzymaj. Julinko, Laseczki na zakupy jakiessię powybierały, dlatego tak cicho na forum :D Pewnie fatałaszki jakieś oglądają, wiesz jak to jest. Ja np. Kocham Vero Modę, kupuje tam dużo na wyprzedażach i czasemnawet fajne ciążowe bluzeczki widzialami mam nadzieję, że się kiedyś zaopatrze w jakąś ;)
Gratulacje o!agulka!!!! :laugh:

Julinko, ja oczywiście wierzę, ze Twój teścik będzie II, MoniQa też nie miala żadnych objawow wielkich a widzisz? A Twój teścik będzie wczesniej niż mój :) Życzę aby był full Happy. :D

Lapis _LAzuli a kiedy chcialas do stanow przyjechac przed urodzeniem czy po?
wiesz tu jest swietna opieka medyczna ...tyle ze porod i przebieg ciazowy troszke kosztowny....

reklama
Moniko_k80, jak będę miała wizę to pomyślimy. ja jestem za pozostaniem w polsce, bo Kocham moje przyjaciólki, rodzinkę i cała resztę, ale w tym kraju to po prostu nie da się żyć :mad:
A fasolkę to bym już chciala, a z fasolką latać nie będę bo to niebezpieczne, mam nadzieję, że wiesz, przeciążenia itd. Więc jakby co to pewnie z dzidzią pojechalibyśmy. O kosztach wiem,szwagierka była 2 dni w szpitalu, a ich tak ich szarpnęło.

Do góry