reklama
Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
ponawiam moje poprzednie pytania:
Dziewczęta, napiszcie jak długo sie juz staracie? te zafasolkowane, czy miałyście objawy, nie bedąć w ciąży,a chcąc tylko być? Jak często sie przytulacie? Czy teraz czyli 5 dni po owu, jest jeszcze szansa? Cholewcia w ogóle nie wiem o co chodzi jak piszecie o uniesionych szyjkach, i miekkich. Taka duża a taka niedoinformowana
No właśnie, ja często siusiam bo mam problemy z pęcherzem, czyli taki objaw u mnie chyba nie wystąpi?
mam nadzieję, ze nie za duzo pytań na raz?
Dziewczęta, napiszcie jak długo sie juz staracie? te zafasolkowane, czy miałyście objawy, nie bedąć w ciąży,a chcąc tylko być? Jak często sie przytulacie? Czy teraz czyli 5 dni po owu, jest jeszcze szansa? Cholewcia w ogóle nie wiem o co chodzi jak piszecie o uniesionych szyjkach, i miekkich. Taka duża a taka niedoinformowana
mam nadzieję, ze nie za duzo pytań na raz?
Elżbietka
mother of two sons&angel
no to... 
oki, nie wpadam w paranoje
Lapis, mnie sie zdarzyło chyba tylko ze 2 razy mies objawy, tak ze naprawde myslalam ze sie udało,w przeciągu tych 26 miesiecy staran, wiec nei jest chyab tak źle
oki, nie wpadam w paranoje
Lapis, mnie sie zdarzyło chyba tylko ze 2 razy mies objawy, tak ze naprawde myslalam ze sie udało,w przeciągu tych 26 miesiecy staran, wiec nei jest chyab tak źle
Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
Dzięki Elżbietko, a co myslisz o tym 5 dniu po owu? Obiecuję, ze pocztam gdzieś na temat sluzu, ale jakbyś mi o szyjce napisala?
Elżbietka
mother of two sons&angel
LILITH pisze:Elzbietko masz siweta racje!!!
I chcialabym bys byla moja polozna!!!!![]()
dziekuje, aż sie zarumieniłam :-*
mala mi widze ze jutro konczysz 7 tydzien czyli wchodzisz na 8!!! potem jeszcze tylko jakies 4 tygodnie-5 i juz!!!
nie martw sie doczekasz!ten I trym jest najgorszy!
Lapis ja mialam rozne objawy mimo iz w ciazy nie bylam bo duzo sobie chyba wmawialam i to potegowalo...wiesz ja mysle ze najlepiej to poprostu sie przytulac i nie myslec o temp itd! no oczywiscie starac sie trafic na owulacje hihi ale bez przesady! wkoncu plemniki zyja przez kilkanascie godzin! ja stosowalam guajazyl bo fakt faktem sluzik mialam tragiczny...no i nogi po zawsze do gory

a w ciaze udalo mis ie wkoncu zajsc jak postanowilam sobie odpuscic jeden miesiac po wczesniejszym samoistnym poronieniu
Elzbietko no i tak dalej! najlepiej cieszyc sie kazdym dniem i korzystac z niego az tu nagle ni z tad ni zowad II kreseczki bo przeciez @ sie spoznia!!!!
hihi i powaznie mowie
dobra polozna to cos wspanialego!
Lapis ja mialam rozne objawy mimo iz w ciazy nie bylam bo duzo sobie chyba wmawialam i to potegowalo...wiesz ja mysle ze najlepiej to poprostu sie przytulac i nie myslec o temp itd! no oczywiscie starac sie trafic na owulacje hihi ale bez przesady! wkoncu plemniki zyja przez kilkanascie godzin! ja stosowalam guajazyl bo fakt faktem sluzik mialam tragiczny...no i nogi po zawsze do gory
a w ciaze udalo mis ie wkoncu zajsc jak postanowilam sobie odpuscic jeden miesiac po wczesniejszym samoistnym poronieniu
Elzbietko no i tak dalej! najlepiej cieszyc sie kazdym dniem i korzystac z niego az tu nagle ni z tad ni zowad II kreseczki bo przeciez @ sie spoznia!!!!
hihi i powaznie mowie
Elżbietka
mother of two sons&angel
Lapis, sa dziewczyny, które już nastepnego dnia po owu i rzecz jasna po zapłodnieniu wiedzą ze fasolka jest
.
w bardzo wczesnej ciazy szyjka jest z reguły wysoko, twarda i zamknieta, moze byc lekko otwarta. dopiero później jak zarodek sie ulokuje to macica sie powieksza i rozmiekcza, no i szyjka razem z macicą
. w zwiazku z tym jest niżej i rozpulchniona. z tym ze trudno to okkreslicna podstawie kilku macanek
. pod koniec ciązy znowu staje sie twrdsza i przed porodem rozmięka 
w bardzo wczesnej ciazy szyjka jest z reguły wysoko, twarda i zamknieta, moze byc lekko otwarta. dopiero później jak zarodek sie ulokuje to macica sie powieksza i rozmiekcza, no i szyjka razem z macicą
Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
Dzięki Dziewczęta,no to się troszkę pomacam, coby róznicę naumieć się wyczuwać :
Ten guajazyl to mozna tak sobie pić, bez żadnych przeciwskazań? Czy trzeba się "przed użyciem zapoznać z ulotką, bądź skonsultować z lekarzem
" Rozumiem, że syropek robi sliski śluzik,mający szybko i bezpiecznie przetransportować chłopaczków do miejsca przeznaczenia?
Ten guajazyl to mozna tak sobie pić, bez żadnych przeciwskazań? Czy trzeba się "przed użyciem zapoznać z ulotką, bądź skonsultować z lekarzem
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
LApis, mozna jeszcze na poprawe śluzu olej z wiesiołka. ja mam go w tabletkch. i naprawde działa. ja po 3 dnaich brania go widze kolosalną różnice.