reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
yyyy czytam czytam i co widze?? kogos malo inteligentnego, sory ale chyba sie zrobilam tak jak LILITH drazliwa 
Hmmm.. mam dla ciebie propozycje .... moze napisz o tym ksiazke , ja chetnie poczytam , lubie sie smiac .... a tak powaznie to ... Elzbietka jest polozna i to wiem napewno .. dobra polozna .... a to ze pyta o rozne sprawy ciazowe, to dla mnie rzecz oczywista, chyba nie sadzisz ze kazda ciezarowka ktora przyjdzie do niej jest molestowana 1000 pytan, co jak , gdzie i kiedy ... to by bylo troche dziwne... po 2 . jesli jeszcze o tym nie wiesz kazda ciaza jest inna i tak jak mowia dziewczyny, gdyby Elzbietka miala te wszystkie objawy zapamietac i wiedziec o nich to by miala wieksza glowe niz ustawa przewiduje, a po 3. jesli cos ci sie nie podoba , to moze opusc to towarzystwo i daruj sobie zbedne komentarze ....
------
Elzbietko co do siusiania ... ja zaczelam najpierw lagodnie ... co 4 godzinki, a teraz roznie, co 1-3 , w nocy przynajmniej 3 razy wstane, chyba ze mam ciezki sen to rano pedem musze biegnac bo inaczej "maz by sie mogl zbulwersowac" :
;D
aajk pisze:dziwi mnie to że połozna pyta o takie sprawy, połozna to powinna wiedzieć, zresztą zauważyłam że o wiele rzeczy pytasz, aż czasami mam wrażenie że albo nie jestes położną, albo masz takie braki w wiedzyElżbietka pisze:mam takie pytanie do zafasolkowanych kobietek : co w praktyce oznacza czeste siusianie?/ tak naprawde co ile?? i w porównaniu do siusiania przed ciąza? i jak to sie zaczyna? czy po prosty pewnego dnia wstajesz i siekasz co iles tam minut/godzin?/ czy stopniowo??
dziękuje za odpowiedź![]()
aajk pisze:najpierw wszystko poczytaj dokładnie a potem pisz, to nie chodzi tylko o to że dzis zapytała, ona ciągle pyta o sprawy które akurat połozna powinna wiedzieć,Lapis_Lazuli pisze:aajk, co prawda nie do mnie był ten post, ale wydaje mi się, że teoria tak się rózni w tym względzie od rzeczywistości, że to nic dziwnego, że Elzbietka tak pyta. Poza tym, Elzbietka jest chyba położną, a nie ginekologiem-połoznikiem.
Hmmm.. mam dla ciebie propozycje .... moze napisz o tym ksiazke , ja chetnie poczytam , lubie sie smiac .... a tak powaznie to ... Elzbietka jest polozna i to wiem napewno .. dobra polozna .... a to ze pyta o rozne sprawy ciazowe, to dla mnie rzecz oczywista, chyba nie sadzisz ze kazda ciezarowka ktora przyjdzie do niej jest molestowana 1000 pytan, co jak , gdzie i kiedy ... to by bylo troche dziwne... po 2 . jesli jeszcze o tym nie wiesz kazda ciaza jest inna i tak jak mowia dziewczyny, gdyby Elzbietka miala te wszystkie objawy zapamietac i wiedziec o nich to by miala wieksza glowe niz ustawa przewiduje, a po 3. jesli cos ci sie nie podoba , to moze opusc to towarzystwo i daruj sobie zbedne komentarze ....
------
Elzbietko co do siusiania ... ja zaczelam najpierw lagodnie ... co 4 godzinki, a teraz roznie, co 1-3 , w nocy przynajmniej 3 razy wstane, chyba ze mam ciezki sen to rano pedem musze biegnac bo inaczej "maz by sie mogl zbulwersowac" :
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Cześc Dziewczęta!!!! Narazie nie zmieniam suwaczka, bo nie znam terminu, tylko mniej więcej mogę wyliczyć!!!!! Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!!!!! Gratulacje dla Wszystkich dziewczyn z dwiema krechami!!!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
MoniQa, dzięki za obronę
. fajny tekst z tą głowa i ustwą 
Miminka , witam cie i z niecierpliwością czekam na jutrzejszew wyniki!! mam nadzieje na kolejną piekna fasolke
. i tego ci życzę!
Miminka , witam cie i z niecierpliwością czekam na jutrzejszew wyniki!! mam nadzieje na kolejną piekna fasolke
M
monika_k80
Gość
A ja jestem tu nowa...i tez dolacze do GRATULACJI 
I moze juz niedlugo zgarne jakies malenkie gratulacje ..... eh tak bardzo bym chciala :S
I moze juz niedlugo zgarne jakies malenkie gratulacje ..... eh tak bardzo bym chciala :S
Elżbietka
mother of two sons&angel
monika_k80 , jako pochwalisz sie nam pienym tescikiem z II, dostaniesz owacje na stojąco 
M
monika_k80
Gość
hahah Elzbietko DZIEKI ... pede usilnie sie starala.... a co z tym siusiu...bo ja co 2h latam.
Elżbietka
mother of two sons&angel
oo no to pięknie 
ja niestety nie
ja niestety nie
monisia2506
Witam Moniko k80!!!! Z tym siusianiem, to ja tez tak mam, biegam nawet częściej, a co do śluzu to mój też taki kremowy!!!!! Życzę powodzonka i trzymam kciuki!!!! ;D ;D ;D
reklama
monisia2506
Eluniu moja kochana!!!!! Trzymam za Ciebie kciuki najmocniej jak potrafię!!!! Niedługo i Ty będziesz "okupować domowe WC"
:laugh: Dziękuję Ci za wszystko jesteś KOCHANIEŃKA!!!! ;D ;D ;D