reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

HIHI TO JUZ WIESZ:)A za ile testujesz?bo mam nadzieje ze dolaczysz do mam wrzesniowych!!!!

I tak wracajac do AAJK to u nas na majowkach/kwietniowkach kazda miala inaczej wiec jak polozna ma srednia wyliczyc czy jak zeby wiedziec? ale to dla mnie smieszne:)

reklama
aajk, właśnie dlatego się tutaj właczyłam, że poczytałam dużo i wiem, że takich informacji, jakich udzielają dziewczyny,nie znajdzie się w żadnej książce. Poza tym mam wrażenie, że starasz się być lekko nieprzyjemna, a to jakoś nie pasuje do tutejszego klimatu. Myslę, ze to mala prowokacja :p

masz racje:) ale ja teraz jestem strasznie drazliwa:):) hihi :) i smiesza mnie tego typu teksty! to tak jak moja ciotka co byla polozna lata temu i mysli ze wszystko wie najlepiej i nawet kiedy jaki kto ma miec brzuch i kiedy sa ruchy...a przeciez kazda z nas jest inna:):) dziwne by to bylo jakby kazda miala tak samo:)

Serdeczne gratulacje dla Monisi 2506
:)ja też mam dwie krechy jestem szczęśliwa i przerażona gdyż ostanim razem też tak bardzo się cieszyłam, trudno jest mi o tym pisać gdyż udało się prawie od razu ale ten strach co dalej i czy będzie dobrze mnie paraliżuje nikomu o tym nie mówiłam i nie powiem (oprócz męża i Was )muszę poczekać ostatnio moja rodzina bardzo dużo wycierpiała przez mój pobyt w szpitalu więc muszę ich oszczędzać ale mam taką cichutką nadzieją że tym razem sie uda

suzi!! tobie tez gratuluje !!!!pokazuj swój tescik, prosto do galeryjki!! :)

LILITH , ja tez jestem drazliwa. i bez ciązy ::). ale lepiej chyab nie odzywac sie za bardzo do takich osób... jak to mówią: nie zaczepiaj g..., bo będzie śmierdziało ;) :p
i tylko takie retoryczne pytanie: mam każda pacjentke pytac co ile sika?? bo ja wiem tylko z teorii ze w ciazy wystepuje czestomocz?? :p

Elzbietko masz siweta racje!!!
I chcialabym bys byla moja polozna!!!!:):):)

No i prawda uwazaj bys w paranoje nie wpadla hihi :)
Suzi wielkie gratulacje!!!! napewno bedzie dobrze!!! ja tez baaadzos ie balam....:(:( ale jak widzisz jest wszystko oki!

reklama
W dzień wygląda to u mnie tak jak przed ciążą, czyli tak średnio co 3-4 godz. Za to w nocy przynajmniej 3-4 razy wstaje

Do góry