Czarna79 - moje 3 ostatnie cykle były równo 28 dniowe. Natomiast wczesniejsze to loteri. Zdarzały się i 24 i 33 dniowe (mysle, ze były takie rozregulowane w związku z przedśłubnym stresem) Ja test zrobiłam w 29 dniu (czyli następnego dnia kiedy @ sie nie zjawiła) Wyszłą baaardzo słaba druga krecha. Po dwóch dniach znowu powtórzyłam test i kreska znowu była mało wyraźna. Jeśli @ jutro nie przyjdzie to test zrób raczej w sobote rano. Trzymam kciuki.
reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Witajcie,
Ja też nie mogę sie doczekać, w poniedziałek mam 28 dc, dziś 24dc, ale poczekam tak chyba do 30dc, czyli co środy może nawet do piątku - jak tylko wytrzymam

Chyba że się zjawi @ - oby nie!!!!
Ja też nie mogę sie doczekać, w poniedziałek mam 28 dc, dziś 24dc, ale poczekam tak chyba do 30dc, czyli co środy może nawet do piątku - jak tylko wytrzymam
Chyba że się zjawi @ - oby nie!!!!
Ha ... dziewczynki - nie myślcie, ze ja jestem tak strasznie cierpliwa. Co to to nie. Ja tez nie mogąc sie doczekac zrobilam test chyba w 25 lub 26 dniu. I co ?? Du*a ;D Jedna krecha byla. Dopiero w 29 bardzo słaba druga sie pojawila.
Agnieszka18
Dziękuję Ci za słowa otuchy - mam nadziję - Madziujka
No właśnie ta cierpliwość właśnie szykuje się na miasto załatwiać sprawy urzędowe ( znów kolejki) i będe mijać chyba z 3 apteki i mam nadzieje że niepokusze się na zakup testu bo znając siebie nawet jak dostane @ to i tak zrobie test bo nielubię jak cos zalega i długo leży :-[
A tak pozatym to ból w piersiach cały czas się utrzymuje (zewnątrz aż pod pachy) śluzik dalej mleczny i to wszystko.
A podsumowując wszystko wiecie co Ja o tym myśle
Agnieszka18-- głowa do góry(i kto to mówi) a jakieś podejrzenia masz?
Buziaczki dla Was za dobre słowa
A tak pozatym to ból w piersiach cały czas się utrzymuje (zewnątrz aż pod pachy) śluzik dalej mleczny i to wszystko.
A podsumowując wszystko wiecie co Ja o tym myśle
Agnieszka18-- głowa do góry(i kto to mówi) a jakieś podejrzenia masz?
Buziaczki dla Was za dobre słowa
Agnieszka18
Witam Cię czarna79, bo jeszcze nie zdążyłam sie z Tobą przywitać jak do nas dołączyłaś
Podejrzenia?? Ciężko cos tu mówić bo jak sama wiesz dorabiamy sobie teorię, i czasem tylko nam sie wydaje cos czego wcale nie ma.....
Przytulanka były w te dni i nie tylko....
Brzuch pobolewa jak ona owu - co jest dziwne
Brodawki twarde i czerwone,
A śluzik białawy, gęsty...
No i co tu myśleć????
Podejrzenia?? Ciężko cos tu mówić bo jak sama wiesz dorabiamy sobie teorię, i czasem tylko nam sie wydaje cos czego wcale nie ma.....
Przytulanka były w te dni i nie tylko....
Brzuch pobolewa jak ona owu - co jest dziwne
Brodawki twarde i czerwone,
A śluzik białawy, gęsty...
No i co tu myśleć????
reklama
Agnieszka18
Madziujka - o niczym innym nie myślę,
ale to czasem za dużo kombinowania i zastanawiania sie
:-[ :-[ :-[ :-[
ale to czasem za dużo kombinowania i zastanawiania sie