reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czarna79 - moje 3 ostatnie cykle były równo 28 dniowe. Natomiast wczesniejsze to loteri. Zdarzały się i 24 i 33 dniowe (mysle, ze były takie rozregulowane w związku z przedśłubnym stresem) Ja test zrobiłam w 29 dniu (czyli następnego dnia kiedy @ sie nie zjawiła) Wyszłą baaardzo słaba druga krecha. Po dwóch dniach znowu powtórzyłam test i kreska znowu była mało wyraźna. Jeśli @ jutro nie przyjdzie to test zrób raczej w sobote rano. Trzymam kciuki.

reklama
Ja znając siebie zrobiłambym już dziś hihihihi ale może warto poczekać by by ła bardziej grubaśna krecha nr 2

Witajcie,
Ja też nie mogę sie doczekać, w poniedziałek mam 28 dc, dziś 24dc, ale poczekam tak chyba do 30dc, czyli co środy może nawet do piątku - jak tylko wytrzymam ;) ;) ;) ;)
Chyba że się zjawi @ - oby nie!!!!

Ha ... dziewczynki - nie myślcie, ze ja jestem tak strasznie cierpliwa. Co to to nie. Ja tez nie mogąc sie doczekac zrobilam test chyba w 25 lub 26 dniu. I co ?? Du*a ;D Jedna krecha byla. Dopiero w 29 bardzo słaba druga sie pojawila.

No właśnie ta cierpliwość właśnie szykuje się na miasto załatwiać sprawy urzędowe ( znów kolejki) i będe mijać chyba z 3 apteki i mam nadzieje że niepokusze się na zakup testu bo znając siebie nawet jak dostane @ to i tak zrobie test bo nielubię jak cos zalega i długo leży :-[
A tak pozatym to  ból w piersiach cały czas się utrzymuje (zewnątrz aż pod pachy) śluzik dalej mleczny i to wszystko.
A podsumowując wszystko wiecie co Ja o tym myśle  :p

Agnieszka18-- głowa do góry(i kto to mówi) a jakieś podejrzenia masz?

Buziaczki dla Was za dobre słowa

Witam Cię czarna79, bo jeszcze nie zdążyłam sie z Tobą przywitać jak do nas dołączyłaś

Podejrzenia?? Ciężko cos tu mówić bo jak sama wiesz dorabiamy sobie teorię, i czasem tylko nam sie wydaje cos czego wcale nie ma.....
Przytulanka były w te dni i nie tylko....
Brzuch pobolewa jak ona owu - co jest dziwne
Brodawki twarde i czerwone,
A śluzik białawy, gęsty...
No i co tu myśleć????

reklama
Do góry