reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kalgonko, nie ma co teraz gdybac o miesniakach, idż jutro zrób usg i wszytsko bedzie jasne. nie bede ci teraz mówic z jakich przyczyn moze byc to krwawienie. po prostu idż i zrób usg!!!! i z wynikiem do lekarza!!
no i napisz tutaj co wyszło w usg!!

kochanie, teraz nie ma co sie stresowac, tylko idź sie wyśpij i jutro pedem na usg!!!! i pisz co i jak :)
jestem położną, wiecjak bedziesz chciała pogadac, to śmialo :).
najlepiej zaloguj sie , to bedziesz mogła pisac na priva

heh strasznie dziwna sytuacja....ja nie uwierzylabym ginowi ze jestem w ciazy jakbym malej na usg nie zobaczyla...heh...pozatym jestem w tym samym wieku a troszke inaczej to traktuje...bez obrazy ale to albo brak wiedzy albo dziecinnosc....

a wogole to mam nadzieje ze jutro bedzie wszystko oki i przypilnujesz tego swojego "lekarza" bo skoro chodzisz prywatnie to moze on od ciebie tylko ciagnol kase? teraz ciezko o dobrego lekarza...niestety...Albo poszukaj innego albo pojedz do szpitala...
tam napewno zrobia usg...

No i poczytaj troszke o wszystkim...

Troszkę dziwne podejście....... jak i Twoje tak i lekarza. Sory ale tak uważam
Mam nadzieję że wszystko bedzie w porządku i z Toba Kalgonka i maleństwem.

Witam
Od kilku dni przegladam wasze forum i postanowiłam napisać. Nurtują mnie pewne pytania i mam nadzieję że u was uzyskam jakieś odpowiedzi:) A więc; przez 4 noce miałam straszna zgage(21-24dc uczucia wymiotne) do 2 dni bola mnie piersi tak z boku az pod pache( lewa bardziej) i zauwazyłam od kilku dni mleczny śluz nierozciągliwy (wew i na brzegach). Dziś mój 26dc najwcześniej test mogę zrobić w piątek. Ale czy jest sens czekać na cud przy takich objawach?
Pozdrawiam

Witaj Czarna :) :) :)

Dziewczyno...ty się ciesz bo na moje oko to objawy fasolkowe ;) :) Wiele BabyBoomowiczek tak właśnie opisywało objawy zafasolkowania...
A sens czekania na dzidziusia jest zawsze...

Testuj w piątek i wklejaj nam piękny teścik z II...życzę Ci fasolki pod serduszkiem... :) ;) :)

reklama
Ojjjj monika3 czytając twoja odpowiedz az mi serducho do gardła podeszło, ale zaraz się opamietałam i powiedziałam nie nie nie niebędę się nakrecać:))) Rozczarowanie tak strasznie boli:((( Aha i bardzo dziękuje Ci za tak szybka odpowiedz.

Pozdrawiam i za Ciebie oraz wszyskie trzymam kciuki aby się udało

Do góry