reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czarna79 witam cieplutko :)
oj powiało optymizmem :)
fasolka to pewnie jest w tobie,a le dla pewnosci poczekaj jeszcze ze dwa dni zeby sei niepotrzbnie nie stresowac jak wyjdzie jedna krecha, bo za wczesnei test zrobiony.
długo sie staraliscie??

reklama
Ślicznie wam dziękuje za tak miłe przyjęcie mnie na waszym forum:))
Co do moich starań to od listopada czyli 3 cykl. Jak narazie są to luźne staranka. Aha co do testu nie mam zamiaru go narazie robić dlatego jeszcze lezy w aptece na półce ;D Już przeżyłam jeden cykl gdzie testowałam raz za razem nie dowierzajac że tylko I krecha. A teraz cierpliwie poczekam do piątku ;)
Pozdrowionka

czarna79 witam Cie serdecznie :) ... nie chce nic zapeszac, ale objawy ktore podalas, mialam identyczne kiedy bylam w ciazy :) ... ale spokojnie poczekam do piatku i bede mogla Ci pogratulowac oficjalnie ;) ... Pozdrawiam :)

Witam w porze wieczornej w czasie której człowiek zawsze więcej mysli :){nie zawsze dobrze} I tak sobie wymyśliłam że chciałabym aby czas sie teraz zatrzymał gdyż wolę być niepewna ale pełna nadziej niż znów przeżywać rozczarowanie i ten dół w tych pierwszych dniach cyklu buuuuuuuuuu. Choć wiem że nowy cykl to znów początek ale i tak mi jest ciężko i bardzo nie lubię tego. Ale cóż nic na to nieporadzę i mam nadzieję że jakoś przetrwam w spokoju do piątku bo znów zaczynam mysleć pesymistyczne. :-[

czarna79 kochana... nie mysl pesymistycznie ... spokojnie, wszystko bedzie dobrze , jestem dobrej mysli :) ... bedzie jak ma byc :) ... czekamy jutro na wynik i fluidki :-*

czarna79 pisze:
Nurtują mnie pewne pytania i mam nadzieję że u was uzyskam jakieś odpowiedzi:) A więc; przez 4 noce miałam straszna zgage
Wiesz co czarna79?? Jak przeczytałam twoją wypowiedz, to sobie zdałam sprawe, że mnie też męczyłą zgaga przed spodzewaną @
Trzymam kciuki, żeby to była fasolka.
Pozdrowionka

reklama
Witajcie przesympatyczne kobietki.
Bardzo wam dziękuje za wszystkie odpowiedzi i zrozumienie.
Co do moich pesymistycznych myśli hmmmm taka już moja natura że zawsze obstawiam czarny scenariusz:))
Ale nie o tym chciałam pisać mam pytanko do was (kolejne ;D ) moje ostatnie cykle troszę się wachały tzn przeważają u mnie 28-29 dc ale zdażały sie i 27dc i taki też mialam ostatni czy w takim przypadku powinnam czekać do 29dc na @ bo dziś mam 27dc? I czy jak jutro (może) niepojawi się @ mogę zrobić teścik? Co o tym sądzicie

Do góry