reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietko gratuluję :laugh:
A jeśli można zapytać, to jak się zostaje moderatorem ??? Pytam z ciekawości ;) ;D

Zadnych dziwnych - obolale piersi, "ciagniecie" podbrzusza, wieczorne bole glowy, apetyt wzmozony... Nic, czego nie bylo wczesniej przed miasiaczka. Wlasciwie to jedyny dodatkowy objaw to ten, ze juz od drugiego tygodnia ciazy odczuwalam nadmierne zmeczenie, sennosc, ale kladlam to na karb tego, ze koncze prace (bo w tym czasie rezygnowalam), ze mam troszke przez to nerwowy tryb zycia itd... Zawsze bylo na co zwalic. Wlasciwie gdyby nie moj maz, to pewnie bym stwierdzila, ze po prostu okres mi sie spoznia tak duzo, a tu niespodzianka. Chociaz jak najbardziej pozadana - niemniej jednak po kilku miesiacach staran i nerwow, jak dostawalam miesiaczke znowu, stwierdzilam, ze nie bede tak strasznie do trego podchodzic, no i podzialalo!!!

Karoo to nic tylko pozazdroscic :):)
No ale kazda kobietka jest inna:):)

Moniqa kochanie dopiero teraz przeczytalam ze pytasz jaks ie czuje...a i wole nie mowic bo bedzie ze zrzedze:) a najeczalam sie juz w " nasze problemy" :):)
ale tak ogolnie to bardzos ie ciesze!najwazniejsza jest nasza mala:) i czasem to straszna zlosnica jaks ie nie chce wiercic:)

Ines pisze:
Elżbietko gratuluję  :laugh:
A jeśli można zapytać, to jak się zostaje moderatorem  ??? Pytam z ciekawości ;)  ;D

Elzbietko ja tez zadam to pytania bo bardzo mnie to ciekawi a chyba nie udzielilas jeszcze odpowiedzi ;D
Jaka jest procedura wyboru moderatora, bo zawsze sie zastanawialam skad biora moderatorwo wlasnie ;)

LILITH mówisz ze sie wierci  ;D no wiesz ... Ty nie wygladasz na spokojna osobke ( w pozytywnym tego slowa znaczeniu oczywiscie) wiec ma to pewnie po Tobie  ;D.... ale nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Tobie sie udalo, pamietam jeszcze jak sie zamartwialas i staralas , a tu prosze blizej konca niz poczatku :) .... codziennie o Tobie mysle i juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze Twoje maleństwo :-*

reklama
LILITH pisze:
Karoo to nic tylko pozazdroscic :):)
No ale kazda kobietka jest inna:):)

Nie wiem, czy faktycznie jest do konca czego zazdroscic, bo potem zaczelo sie robic troszke mniej kolorowo!! Teraz jakos powoli zaczelam sobie z tym radzic, ale mdlosci wszelkiego rodzaju o kazdej porze dnia i nocy nie sa za przyjemne ;)
Poza tym mam po raz pierwszy od wczesnego dziecinstwa chorobe lokomocyjna i to na wszystkie srodki transportu, podczas gdy jako dziecko mialam tylko na autobusy!! Ale w ogole sie tym nie przejmuje, wazne, ze moja fasolka zdrowa i ze za dwa tygodnie w koncu ja zobacze!!!

Do góry