reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ilinka mam nadzieje ze te smaczki nie przyniosa nam tylko pare kilogramowego niezbednego tluszczu ;)  ... no nic zobaczymy :)

A teraz bede sie zegnac z Wami , jutro mnie nie bedzie , ale w poniedzialek zaraz z rana napewno wpadne zobaczyc co u Was slychac :)

MIlej niedzieli dziewczeta :) Dobranoc i slodkich snow :):-*

reklama
dziś mogę stwierdzić że nic mi wczoraj nie było... a dodam jeszcze że w końcu zrobiłam sałatkę z groszku konserwowego no i oczywiście całą pochłonęłam jeszcze przed snem... ;D ;D ;D

sossenka pisze:
staram się nie doprowadzać do wielkich emocji aby później nie być rozczarowanym...no ale to taaaaaaak ciężko...

Och...Sossenko...wiem coś na ten temat :( Każda z nas wiem jak jest ciężko...
Chciałoby się wyłączyć emocje i podchodzić do tego "co ma byc to będzie" ale niestety tak sie nie da...

Długo To trwało i doszukiwałam sięu siebie najprzeróżniejszych objawów a teraz jestem w ciąży i właściwie nic nie czuję i teraz dopiero zastanoawiam sięczy to dobrze czy to źle. Do zrobienia testu to jeszcze miałam więcej śluzu a teraz to już nawet to się skończyło.

margolis - a jak z apetytem /?? bo u mnie to się ostatnio wzmógł i to bardzo... dziś też dało się odczuć - na obiadek pochłonęłam pół talerza ziemniaków do tego 2 duże schabowe i ogóreczki kwaszone!!! pycha...

margolis - no właśnie sama się sobie dziwię... mężuś się podśmiewa... ;D ;D ;D
agi25 - myślę że teraz to Ty będziesz nam opisywać wsoje objawy ciążowe... ;D ;D ;D

reklama
Do góry