reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dziewczyny jak sądzicie czy mniej białawo-kremowego śluzu który utrzymuje się po owu, ale tylko w środku może oznaczać że fasolki nie ma????????

Sossenko ja wychodze z takiego zalozenia , ze kazda ciaza jest inna i tak samo kazda z Nas moze miec inne objawy .. to ze ktoras ma sluz "wszedzie" ;) nie znaczy ze Ty rowniez tak musisz miec .... nie mozemy tez tak do konca patrzec sie na objawy u innych dziewczat ... tak wiec nie stresuj sie a cierpliwie poczekaj , ja poczekam razem z Toba i niebawem sie dowiemy :) buziaki :-*

Sossenko dokladnie jak mowi Moniqa kada kobitka jest inna! u niektorej jest sluzik taki u innej inny!!! poczekaj jeszcze cierpliwie te kilka dni i jak nie przyjdzie @ to testuj!!! a tego zycze ci z calego serducha!!!! jak i kazdej z was!

Oj Karoo to naprawde nic takiego z tego co piszesz...ja jestem w 6 miesiacu a nadal wymiotuje...dziewczyny pewnie pamietajaj jak nic nie jadlam i ciagle chudlam mdlalam i takie tam perypetie:(:( nic sie nie martw bedzie wszystko oki!!

Moniq tez mysle o Tobie codziennie i najbardziej jak cie tu jeszcze nie bylo i na gg Cie nie moglam zlapac:(:(No i masz racje ze juz blizej konca niz poczatku!! najwaznijesze zeby jakos do 30 tc dotrwac to wtedy juz w razie czego jakos bedzie:)choc jestem pewna ze urodze koncem kwietnia poczatkiem maja - prawie tak jak wypada termin:) i tez juz bardzo chce by mala byla z nami!!!!!!! no i czekamy na kuzynke lub kuzyna:):):):)

mam nadzieję że ja nie będę wymiotować... chociaż sama już nie wiem co mam myśleć o tych objawach i czy w ogóle uznawać pewne rzeczy za objawy???moje dzisiejsze zachcianki są dziwne, najpierw rzuciłam się na sałatkę, po niedługim czasie na brzoskwinki z puszki... a teraz zjadłabym coś i wszystko mi jedno co... rzuciłabym się nawet na groszek konserwowy... ;D ;D ;D

więc mam nadzieję że nie zwymiotuję...taka mieszanka może się do tego przyczynić... ale się będe mocno starać... a w razie czego trzymać ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dzięki że trzymacie kciuki...może wytrzymam jeszcze te kilka dni, chociaż z drugiej strony staram się nie doprowadzać do wielkich emocji aby później nie być rozczarowanym...no ale to taaaaaaak ciężko... ;D ;D ;D

LILITH oczywiscie ze bedzie kuzynka badz kuzyn ... koniecznie ;) nie widze innej obcji ... nawet mysle sobie ze musimy sie spotkac (moze na poczatke Ty z malenstwem na rekach , ja w brzuszku ;) ) , w koncu mieszkamy niedaleko siebie :p ... buziaki , posmyraj swoja kruszynke od cioci Moniki :)

Sossenko mam nadzieje ze mieszanka wybuchowa Ci nie zaszkodzi :D ... ale w sumie tak piszesz o tych brzoskwinkach ze mi sie zachcialo :D .... a tak na marginesie ...od dwoch dni chodzil za mna kurczak pieczony ... dzisiaj go dorwalam .. mmmm..... pysznie :p :D ;D

reklama
Do góry