reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No no dziewczynki...kraczcie kraczcie...hihihi...mam nadzieje że wykraczecie fasolkę!!!
Wszystkim Monikom i innym również... ;)

i pisze:
moniczko coś czuję że może ci się już uda za pierwszym podejściem ;)

Ilinko...szczerze mówiąc to nie nastawiam się...no ale przecież zawsze jest nadzieja i szansa na zafasolkowanie, co nie moje Kochane ???

Wam też życzę żeby szybciutko odwidziły was fasolki...a brzuchatkom dziękuje za pamięć o nas starających się :) :) :)

ewan-Augustowianka pisze:
Moniqa-masz zdanie: przykro mi, to tak musi być czy nie wykasowywałaś?

Juz wyjasniam - tam byl kiedys suwaczek fasoleczki :( .... i tak zostalo , dopoki sie nie zmieni tam walsnie bedzie taki napis

Pozdrawiam :-*

LILITH skarbie mam nadzieje ze Twoje slowa beda prorocze :) A jak sie czujesz??

już rozumiem moniqa
w takim razie życzę Ci, żeby w 2006 roku ten napis się zmienił, z całego serca
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku-duuuużych fasolek!!!!! i dwóch kresek na testach!!!!

dziewczęta powiedzcie mi czy inny niż zwykle zapach moczu może wsazywać na ciążę... czy któraś zauważyła coś takiego???

a ja mam wielką nadzieję że teraz się udało...
czuję się troszkę inaczej niż zwykle chociaż żadnych konkretnych objawów nie mogę podać - może to przez Sylwestra>???
a z dregiej strony horoskop na cały rok mówi że we wrześniu czekają mnie wieeeeelkie zmiany... jeśli by się teraz udało to faktycznie we wrześniu byłyby to wielkie zmiany...
mojemu mężowi również horoskop to zapowiada...
troszkę te przepowiednie podniosły mnie wczoraj na duchu... :D

Sossenko zadnych konkretnych zmian , ale jakies są  8) a to juz wiele ...zycze Ci aby horoskop sie spelnil :) .... mi pisze ze beda awanse ... kto wie moze rodzinne tez  ::) .. ogolnie czytalam ze rok 2006 to rok kobiet ... ze zwiazki ktore staraja sie o potomstwo niech nastawiaja sie na zmiany pod koniec roku .... tak wiec czekam na zmiany ;)

Dziewczynki, a mi w horoskopie pisało że wygram taką kupe kasy że zemdleję z wrażenia ::) ::) ::)
Phi....też mi cuda...wolę zemdleć z wrażenia gdy będę miała fasolkę pod serduszkiem...

reklama
hmm, to ześ zadała pytanie. nie mam pojęcia, ale musze ci powiedziec, ze od jakiegos czasu (nie wiem juz od jakeigo) mój mocz ma zapach ::). taki dosc intensywny, nie zebym specjalnei wąchała ;D, ale jak siusiam to czuje ::). nie mam dolegliwości pęcherzowo/cewkowych.. nei wiem skad to...

Do góry