reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agutek weź sobie Pyralginę ale w czopku..........szybko pomaga i jest mocna.Niech mężuś kupi- wprawdzie jest na receptę ale powiedz że doniesiesz

Witam dziewczynki...
dziękuje wam wszystkim za wsparcie...
co do mojej pani gin to jest na wyjeździe i nie bardzo może mi pomóc... dlatego tylko rozmawiałyśmy przez telefon...
jestem już spokojniejsza bo zażywam luteine i chyba zmniejszaja się to plamienie... a może to mi się tylko tak wydaje...
ja myślę że wszystko w rekach Boga... i wierzę że będzie dobrze...

[/b]
wiki.25 pisze:
napewno bedzie dobrze musisz w to wierzyc i staraj sie niezamartwiac :)....
Dzięki Wiki... właśnie z takiego założenia wychodzę.. chociaż jest mi smutno, martwie się o moją fasolke... pozatym siedze sama w domu bo mój mąż wyjechał na szkolenie...

Ale damy sobie radę z dzidziusiem :)

Ja jeszcze wpadłam na chwilkę i idę spać - jestem skonana ::)

Moniczko - trzymam kciuki, żeby z dzidzią było wszystko ok..

Lana - a może to nie @??

Zebrra - życzę Ci, żeby @ nie przyszła przez najbliższe 9 miesięcy :D :D
Zresztą wszystkim, którzy tego chcą - tego właśnie życzę :D :D

Agutku - trzymaj się!! Niech ta @ szybko minie!! :)

a teraz brakuje go prawda..przytulic sie i wogole poczuc wsparcie..ale my jestesmy z toba chociaz to nieto samo co mezus...wiesz staraj sie nie denerwowac....i postarj sie niemyslec chociaz to chyba bardzo trudne ...ale usmiechnij sie i niestresuj to najwazniejse a fasolka zobaczy ze sie usmiechasz i napewno bedzie dobrze :)

reklama
Monika3 a moze jakis inny gin? Czy masz do niej bezgraniczne ufanie? Bo jak tak, to poloz sie z herbatka, jakas wesola ksiazka lub cos obejrzyj optymistycznego. Brak mezulka boku zawsze doskwiera, zawsze.

Do góry