reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Joaś pisze:
Monika3 a moze jakis inny gin? Czy masz do niej bezgraniczne ufanie? Bo jak tak, to poloz sie z herbatka, jakas wesola ksiazka lub cos obejrzyj optymistycznego. Brak mezulka boku zawsze doskwiera, zawsze.

Joaś, mam do niej zaufanie... do tej pory byłam zadowolona... Wyprowadziła mnie z potężnego stau zapalnego...Wiesz, zrobię tak jak mi radzisz... idę się położyć...
Wiki mój mężuś wraca jutro popołudniu... tak że nie jest źle...

Dobranoc dziewczynki

monika3 duzo wypoczywaj, nie przemeczaj sie, a na pewno bedzie dobrze z twoja fasolka :)

Agutku - trzymaj się!! Niech ta @ szybko minie!!

Skonczy sie pewnie w czwartek ::) Ale jedna dobra wiadomosc - wreszcie przestalo bolec. Hip hip hura. ;D

Agutku na złagodzenie @ bólow dobry tez jest gorący rumianek - doustnie!!

moniko3, ciesze sie ze jest lepiej, bierz luteinke 3 razy po 1 tabl. luteina jest sąłbsza od duphastonu. lepiej wziąc wiecej niz mniej, ona nie szkodzi dla dzidzi. i bedzie dobrze :) :), musi byc. dzieki za wiadomosc ;)

Agutek, wiem co czujesz! :( :( :( Ja od dwóch dni umieram z bólu... ale na szczęście mi paracetamol przynosi odrobinę ukojenia... tzn ból jest ale odrobinę mniejszy. A z biegunką, no cóż... też się zdarza w pierwszych dniach @ :mad: :( Ale te małpiska są wstrętne i nas wykańczają! A z tym termoforem... nie mam pewnośći czy to dobry sposób... Masz obfitą @ ? Bo jeśli tak to uważaj. Ogrzewanie może znacznie zwiększyć krwawienie prowadząc aż do krwotoku. Uważaj więc Agutku!!!!

Też wiem, co to bóle miesiączkowe - koszmar :( U mnie zwłaszcza w pierwszy i drugi dzień mam takie skurcze, że bez tabletek ani rusz..

Cześć wszystkim... :)

Jak u Was pogoda bo mnie zasypało.... :D :D :D
Weszłam na bb tylko na chwilkę żeby Was poinformować że rano z dusza na ramieniu poszłam do łazienki - a tam czyściutko, żadnych plamień... :)

Mam nadzieję że tak się utrzyma... Dzisiaj cały dzień odpoczywamy z moją fasolką...

Życzę wszystkim, a zwłaszcza testowiczkom udanego dzionka

A z tym termoforem... nie mam pewnośći czy to dobry sposób... Masz obfitą @ ? Bo jeśli tak to uważaj. Ogrzewanie może znacznie zwiększyć krwawienie prowadząc aż do krwotoku. Uważaj więc Agutku!!!!

Ines, tak mam dosc obfita. Niestety :( Wiem, ze cieplo moze spowodowac krwotok jednak bardzo dobrze na mnie dziala. Do tego stopnia, ze np. nie potrafie sie powstrzymac przed goraca kapiela, bo wtedy zawsze mi tak dobrze. Jednak obawiam sie tego krwotoku....wiem, ze nie powinnam....ale na razie wszystko jest ok.
Dzisiaj na razie spokoj, nic mnie nie boli. Oby tak dalej :)

Weszłam na bb tylko na chwilkę żeby Was poinformować że rano z dusza na ramieniu poszłam do łazienki - a tam czyściutko, żadnych plamień...

Mam nadzieję że tak się utrzyma... Dzisiaj cały dzień odpoczywamy z moją fasolką...

moniczko3 bardzo sie ciesze, ze sie uspokoilo. Masz racje - duzo wypoczywaj. Twoja dzidzia na pewno teraz tego bardzo potrzebuje. Milego dnia!

reklama
Malaga nie jestem pewna czy to @ ale zaczynam mieć takie pobolewania dołem brzuszka jak na @ -napewno się wyjaśni lada dzień

Do góry