reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elzbietko u mnie cykle nieregularne 35-37 dni, a ten najdluzszy jak do tej pory dzisiaj 44dc, tempka 37 juz przez kilka dni, sluziku malo zoltawo - bialy.
Pozderawiam

witqajcie dziewczynki...przez dwa dni mnie niebylo i mam do nadrobienia troche do czytania...jak tam ktoras juz wie na 100% zatestowala:)????...ja jestem padnieta robimy remonick u synka w pokoju i mam juz dosyc..a jeszcez mezys grypuje:(

wiki.25 pisze:
przez dwa dni mnie niebylo i mam do nadrobienia troche do czytania...jak tam ktoras juz wie na 100% zatestowala:)????...

Witaj Wiki, ja też nie byłam na bb przez 2 dni ale już troszkę doszłam do ładu co, kto i dlaczego...
Jak dla mnie najważniesza wiaomość to że kamilka ma fasolkę (hura). To moja pierwsza fasolka na bb...

elzbietko gwaiazdeczko to co juterko sprawdzamy??...ja ryzykuje i musze sprawdzic najwyzej bedzie za wczesnie i nic u mnie niewyjdzie to sprobuje w przyszlym tygodniu jeszcze raz...

reklama
Do góry