reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja mam za dużo roboty, stresu, żeby się nudzić ::)
Oprócz pracy, gdzie mam ciągle dużo różnych "obowiązków dodatkowych" jeszcze studia mnie dobijają - muszę napisać do końca listopada pracę zaliczeniową, a w pierwszy weekend grudnia - egzamin ::) Już się boję ::)

reklama
Ja też marudzę bo @ zbliża się wielkimi krokami :mad: :mad: :mad:
Elżbietko, Twój teścik to na 100% bedzie pozytywny! Nie może być inaczej! ;D
Trzymam kciuki za wszystkie testowiczki!!!!

:) kobietki a wogole kiedy tak najszybciej tzn w ktorym dniu cyklu najszybciej wypadl wam tezt tzn wyszedl pozytywnie??
bo mi przy pierwszej ciazy juz w 20 dniu ..ciekawe czy teraz tez tak szybko wyjdzie :)

DZIENDOBRY KOBIETKI

jak tam testowanie..ktorejs sie poszczescilo?? u mnie niestety niema dwoch kreseczek :(:(:(..czekam teraz do @ i nietestuje..jak nieprzyjdzie to wtedy..ale mi zle ,cała noc mi sie snily te dwie kreseczki :( :( :( a tu rano nic :(

wiki przykro mi , ale trzymaj sie dzielnie i nie daj sie snom ..... przyjdzie pora na II kreseczki nastepnym razem napewno ...... jak bedziesz o tym tak intensywnie myslec to nic z tego nie wyjdzie , a jesli na chwilke zpomnisz to bum i bedzie :)

silunia dzieki...kurcze nieda sie niemyslec ...ale wlasnie dopatrzylam duga kreseczke ale bardzo bardzo malo widoczna hmm czy to moze cos znaczyc czy poprostu one sa widoczne troche...oby cos znaczylo:)

reklama
Wiki rozumiem cie w zupelnosci.... ja tez czesto sie lapie na tym , ze o tym mysle ...ale zaraz przywoluje sie do pozadku i zaczynam cos innego robic , aby poprostu o tym nie myslec ....a jesli czegos sie tam dopatrzylas to warto poczekac kilka dni i powtorzyc tescik ... moze fasolka sie zakamuflowala ;)

Do góry