reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Gwiazdeczko piłam ziółka o. Sroki "na pobudzenie jajników"
Nigdy nie wiedziałam co to znaczy ból jajników przed owulacją.  Zaczęłam pić te zioła i od tego czasu wiem, że zbliża się jajeczkowanie.

Dziewczyny nie marwcie się głowa do góry fasolki napewno do was przyjdą
ja tez dałam na luz nawet suwaczek wykasowałam no i fasolka rośnie we mnie!

tyle do przeczytania a ja nie mam teraz jak z wami posiedzieć bo moja druga połowa ma urlop
i odciąga mnie od komputera.

Ines kochana pamiętaj dopóki @ nie ma to nic straconego! a tak poza tym to dużo dziewczyn
ma ostatno mega cykle o co chodzi? ::) ::) ::) ::)

KA milko jeszcze raz gratuluję :laugh:
Naszym kobitkom cykle się wydłużyły a mi się skrócił i już @ nie ma!!!!
w takim razie czekam na DOBRE dzionki i bierzemy się z mezusiem "ostro ;)" do roboty!!!
w końcu musimy zrobić sobie wspólny prezent pod choinkę no nie???

Kajunia dziękuje za gratulacje w poniedziałek ide do gina zobaczymy co powie
a Tobie życzę tego wymarzonego prezentu na gwiazdkę

Gwiazdeczko dziekuje za gratulacje wszystkie tu jesteście takie kochane! :D :D

KAmilka napisz koniecznie co gin powieział i wogóle nie zapomnij o nas .
wysłałm Ci wiadomość na priv- ale mam odpowiedź już w innym wątku- dziękuję i życzę szczęśliwego przebiegu ciaży.

reklama
Do góry