reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kajunia pisze:
mila dziewczyny mają zupełną rację wię głowa do góry!!!! :)
ja postanowiłam dać na luz, skasowałam suwaczek (chociaż wiem, że za 10 dni mam owulację), nie mierzę tempki, nie będę badać śluzu, odstawiłam ziółka...więc wszystko w rękach Boga!
Nie wiem jak to robię ale nie myślę o dziecku...nie chcę się więcej stresować!!!
Zobaczymy w grudniu..... ;)

Kamiluś możesz wszystko odrzucić - ale na śluzik patrz- nie wiadomo kiedy będzie owulacja- w ostatnim dniu śluzu -jak go będzie dużo - spróbuj raz- i powinno się udać.Podobno codzienne przytulanko nie jest czasami też wskazane.
Życzę Ci prezenciku fasolinkowego na gwiazdkę.

reklama
Napewno przyjdzie taki czas...ale nie chcę się nastawiać! Pragnę tego dzidziusia a to mi przysłania cały świat...o niczym innym nie myślę...tzn. nie myślałam. Muszę wrzucić na luz, dziecko napeno będzie!!! Tak jak kazał mi mój gin: odstresować się i nie myśleć tyle o dziecku...a dziecko zjawi się w najmniej spodziewanym momencie ;D I wierzę w to, że tak właśnie będzie!!!

NO WLASNIE , GRUNT TO POZYTYWNE MYSLENIE !!!
ja pozytywnie mysle , ze dzisiaj cos zmajstrujemy z moim kochaniem , mimo przeziebienia i katarku , podobno wygrzanie sie to najlepszy sposob na chorubsko  :)

anusieńko tak myślisz?

chociaż los chciał inaczej w poprzedni cyklu (@ dostałam 6 dni wcześniej), owu też miałam przyspieszoną, więc może faktycznie będę badać śluzik.....chociaż chciałam całkowicie dać na LUZ.

To byłby najpiękniejszy prezent na gwiazdkę....

Dziewczyny, ten listopad to jakis dziwny, co...? Fasolinki sie ukrywaja, Podobalo mi sie okreslenie AGENCI ;) U mnie dzisiaj 44dc, tempka 37, sluz bialawo-zoltawy, dodam ze norma u mnie to 35-37 dc.
Kajunia daj na luz Pozdrawiam!

hej dziewczynki, byłam odcięta od kompa :mad: :mad: :mad: korzystam z linii kablowej na osiedlu i coś nawaliło....tyle nastukałyście, że nie dam rady przeczytać....widze, że @ poprzychodziła niestety...cos nam nie idzie w listopadzie, lae przecież jak jest źle to musi byc lepiej!!1 :laugh: :laugh: ja od dziś prowadzę ostre starania--moje najlepze dni...głowy do góry kobitki musi byc lepiej..zobaczycie, jak sie posypią w końcu fasolki....
ja jeśli w tym miesiącu nie wyjdzie, to kupię sobie testy owu.

reklama
No co ja tu widze szkoda ,ze sie wam nie udalo :( Ale faktycznie jak @ nie przyszla to jest jeszcze nadzieja ;) Mam nadzieje ,ze jednak chodzi tylko o to ,ze dostaniecie prezenty na gwiazdke w postaci fasoleczek i dlatego nie wyszlo w tym miesiacu. ;D ;D

Goraca pozdrawiam i trzymam za was caly czas :-*

Do góry