reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
malaga pisze:
Agutek pisze:
Nic zmykam suszyc wlosy i szykowac sie do pracy. Niebawem do was wracam :p

Też myjesz rano włosy?? Mąż na mnie wrzeszczy za to ;)

Od czasu kiedy sobie scielam na jakis czas na krotkie zaczelam myc rano bo po nocy wygladalam jak Einstein :D Potem zaczelam zapuszczac wlosy a nawyk mycia rano mi pozostal. Teraz coraz trudniej jest mi w tym saym czasie wysuszyc znacznie dluzsze wlosy, ale w grudniu ide do fryzjera to je troche skroce. Jednak roznica w jakosci wlosow mytych przed wyjsciem a mytych na noc jest kolosalna. Problem jednak jak zaczynaja sie mrozy...niezbyt zdrowo jest wychodzic swiezo po kapieli. A ja myje o 6 rano a o 6,40 jestem juz na dworze wiec za duzo czasu na odtajanie nie mam :)

WITAM!!
Ja też dziś rano myłam głowę:)- a jestem chora-przeziębiona i nie powinnam..no, ale..wytłumaczyłam sobie, ze przeciez szybko do samochodu i potem do pracki:)noo:)
Zycze miłego dnia!!!
Ines- czekam na pozytywny wynik testu
To-Luś- ja bym pewnie testowała:)-niecierpliwa jestem i tylko jeden dzień opóźnienia..i test poszedl w ruch;)

Niestety teścik negatywny :( :( :( @ dalej nie ma... jesli nie ma dzidzi to wolałabym zeby juz przyszła!
Będziemy się przytulać dalej... ;)
Teraz mąż idzie się badać. Moje badanka hormonalne w całym cyklu wyszły nieźle...

Ka milko serdeczne gratulacje :)

u mnie dziwnie - w sobotę dostałam @ (strasznie zalewało mnie 2 dni) a teraz nie ma wogóle śladu @????? DZIWNE zawsze miałam @ do 5 dni (a teraz nawet nie ma plamienia!!!).

mila1
jak twój teścik

pozdrawiam

Kajunia nic z tego zrobiłam test po raz drugi i nic cały czas jedna krecha ale @ nadal nie ma byłam wściekła jak zobaczyłam wynik testu łzy w oczach teraz trochę mi przeszło ale nadal mi smutno dziewczyny piszą że do póki nie ma @ to jest nadzieja ale tak dzisiaj boli mnie podbrzusze że raczej lada chwila się zjawi ta wstręciucha Co pare minut latam do łazienki żeby sprawdzić czy już jest mam takie wrażenie jak by już była bo jakoś mi tak mokro cały czas
A jak ty się czujesz skarbie kiedy ponawiasz próby fasolkowe?

mila dziewczyny mają zupełną rację wię głowa do góry!!!! :)
ja postanowiłam dać na luz, skasowałam suwaczek (chociaż wiem, że za 10 dni mam owulację), nie mierzę tempki, nie będę badać śluzu, odstawiłam ziółka...więc wszystko w rękach Boga!
Nie wiem jak to robię ale nie myślę o dziecku...nie chcę się więcej stresować!!!
Zobaczymy w grudniu..... ;)

reklama
Zyczę ci z całego serca żeby miesiąc grudzień był tym miesiącem w którym w twoim brzuszku pojawi się fasolcia i wierze że tak właśnie będzie

Do góry