reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Magdalenko usg robiłam 25 pażdziernika i lrkarka powiedziała ,że nie widać ciaży a endometrium ,czyli @ jest taka bardzo cieniutka i powinna pojawić sie lada dzień ale taka minimalna ,tylo ,że od tego czasu mineło już trzy tygodnie a @ NIE MA -WIĘC MYŚLE ,ŻE POCZEKAM JESZCZE Z TYDZIEŃ I JEŚLI DO TEGO CZASU MNIE NIE ZALEJE FALA ZNIENAWIDZONEJ @ TO POWTÓRZE TEST I OBOJETNIE NA JEGO WYNI, JESZCZE RAZ IDĘ NA USG-JESLI I TERAZ NIE ZOBACZY DZIDZI NA USG TO POPROSZE O WYWOŁANIE @

reklama
Agatkus i Ania 31, tak bardzo bym juz chciala dzidziunie! ;)
U mnie bez zmian dzisiaj.
Trzymam kciuki za nas wszystkie!!! Fajnie by bylo, gdyby pewnego pieknego dnia wszystkie bylybysmy zafasolkowane, co? ::)
A tymczasem przybywa nam i zafasolowanych i nowych na forum. Fajnie!!!

A KAMILKA ZROBILA NAM PSIKUSA I SIE NIE ODEZWALA TYLKO WKLEILA SUWACZEK~!!!
KAMILKO SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u mnie tez cos dziwnie..., okres powinien byc wczoraj - a nie ma! Piersi odrobine wrazliwe, brzusio pobolewa, i taki dziwny sluz jakby plodny??? Czy tak sie moze zdarzyc zeby taki sluz byl przed @!!!???

reklama
To może czas na test?? ;) Dziewczyny już gdzieś wspominały, że przed spodziewaną @ miały taki śluz i były w ciąży :)

Do góry