reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej, Kasiu gratulacje raz jeszcze :) Watek styczniówek sie rozdwoił, jeden jest w grudnióweczkach 2005, a drugi osobno dodatkowy watek za grudniówkami - na dole bardziej. Co do objawów, to ciesz sie, ze Cie wszystkie dopadły :) Ja wiem, ze to okropnie meczace, ale to jednak znak, ze ciaza sie prawidłowo rozwija. Mnie meczyły mdlosci straszliwie, ale kiedy jednego dnia poczułam sie nad wyraz dobrze, od razu popadłam w niepokoj, ze cos jest nie tak :) I mdlosci na szczescie wrocily :) Chociaz nie kazda kobieta ma takie objawy ;)
Gratuluje ! A pozostałym starającym zycze duzo spokoju, radosci i jak najszybszego zafasolkowania!!!

reklama
ja tez Ci gratuluje!!TAk sie ciesze waszym szczesciem ze az sie poplakalam...sama sobie przypominam jak ja to kiedys mialam...mam nadzieje ze sie dziewczyny szybko doczekamy!!heh...juz sobie marze...

Elżbietko niom chyba tak, pierwszy cykl staran i juz pozytywny wynik :)

m.a.l.i.n.k.o ani mi nie mow ze nie jestes szczesliwa bo Cie wezme na kolanko i po pupie sklepie :> .... raz raz widze usmiech i pozytywne spojrzenie na swiat... pomysl, ze to tylko chwilowe , a za chwile bedzie "jasniej" i wszystko sie ulozy tak jak sobie to zaplanowalas :) wiem ze czasami to trudne , ale trzeba troszke sie postarac i wszystko nabiera innego wyrazu :)

m.a.l.i.n.k.a kompromis jest bardzo wazny ... nie zapominaj o tym .... a zycie to nic innego jak ciagle osiaganie czegos, jakiegos okreslonego celu , a cele osiagasz jedynie po przez dzialanie .... nie doluj sie slonko tylko poloz sie i pomysl , intensywnie .... wyciagaj wnioski, za i przeciw , a bedzie ci latwiej cokolwiek zadzialac ... zycze ci powodzenia kochanie :-* i nie podejmuj decyzji zbyt pochopnie , czasami mozesz cos opacznie odebrac , a tak naprawde wcale tak nie jest .... jestesmy z Toba i zawsze juz bedziemy :)

reklama
sama juz nie wiem nie wiem co znami bedzie :(jemu sie myla wrtosci wlasnie zostawil mnie i pojechal sobie glosniki w samochodzie robic jutro tez ma caly dzein zaplanowany z samochodem i tak w kolko a gdzie ja ? ja to juz nie potrzebuje milosci

Do góry