reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kasieńka178-nie martw się napewno wszystko będzie o.k-dbaj o siebie i swoje maleństwo .A co do fluidków to łapie,łapie... ;D

reklama
Kasiu w ktorym tygodniu poszlas do ginekologa?? Bo ja sie wlasnie zastanawiam kiedy powinnam... liczac od dnia, w ktorym najprawdopodobniej doszlo do zaplodnienia, na dzien dzisiejszy byloby 3 tygodnie i 3 dni :)

Boże..dziwczeta..nawet nie wyobrazacie sobie jak ja to wszystko przezywam..Nieawno pobieglam do meza i mówie..jej..to juz 4..czy piata z nas zafasolkowała..Kasiu ..Moniqo..tak bardzo sie cieszę z Waszego szczęscia..:)!..Prosto z serduszka ślę moc zyczeń- samych szczęsliwych chwil!!!!!!!!!!!!

Moniqua, od zapłodnienia to będzie podobnie do Ciebie. Ja rejestrując się nie wiedziałam, że jestem w ciąży, a rejestrowalam się z dużym wyprzedzeniem. Po dniu matki zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki więc stwierdziłam, że nie przekładam wizyty bo a nuż lekarz zechce mnie zbadać? A oprócz tego dużo mi powiedział na temat ciąży i w ogóle. I przepisał mi kwas foliowy na receptę bo wcześniej brałam folik bez recepty. A kazał mi przyjśc 13 to powiedział, że zrobi USG dopochwowo, na którym już dużo będzie widać. zobaczymy, jeszcze 11 dni. Odpoczywaj i dbaj o Was.
Izabelka, ale mi ochoty narobiłaś na sałatkę  ;) Ty też dbaj o maleństwo i siebie :)
dziewczyny, ciekawe kiedy nam zrobią wątek styczniówek, nie? idę już spać :)
                                              Papa

Kasiu ahia ...czyli defakto moge jeszcze troszke poczekac :) .... kwas foliowy biore juz od dwoch miesiecy (folik) .... najpozniej pod koniec czerwca sie wybiore :) .... odpoczywam odpoczywam .. Ty rowniez odpoczywaj i dabj o siebie i dzidzie ....:)

Dorka dziekuje slicznie i tobie rozniez zycze obys szybciutko do nas dolaczyla :)

reklama
Kasiu gratuluję. Ale się cieszę. Jak czytam te Wasze pomyślne informacje to nabiera mnie chęć żeby nie czekać ze staraniami, żeby już teraz zacząć. Ale potem przychodzi rozsądek który mówi "jeszcze nie możesz".

A wczoraj miałam chyba owulację, tak mnie bolał prawy jajnik no i cieknie ze mnie...a to się kompletnie nie zgadza z moim suwaczkiem..ale ja jestem rozregulowana :/

Jeszcze raz gratuluję Kasieńko !!!

Do góry