reklama
Boże..dziwczeta..nawet nie wyobrazacie sobie jak ja to wszystko przezywam..Nieawno pobieglam do meza i mówie..jej..to juz 4..czy piata z nas zafasolkowała..Kasiu ..Moniqo..tak bardzo sie cieszę z Waszego szczęscia..!..Prosto z serduszka ślę moc zyczeń- samych szczęsliwych chwil!!!!!!!!!!!!
Kasia178
Fanka BB :)
Moniqua, od zapłodnienia to będzie podobnie do Ciebie. Ja rejestrując się nie wiedziałam, że jestem w ciąży, a rejestrowalam się z dużym wyprzedzeniem. Po dniu matki zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki więc stwierdziłam, że nie przekładam wizyty bo a nuż lekarz zechce mnie zbadać? A oprócz tego dużo mi powiedział na temat ciąży i w ogóle. I przepisał mi kwas foliowy na receptę bo wcześniej brałam folik bez recepty. A kazał mi przyjśc 13 to powiedział, że zrobi USG dopochwowo, na którym już dużo będzie widać. zobaczymy, jeszcze 11 dni. Odpoczywaj i dbaj o Was.
Izabelka, ale mi ochoty narobiłaś na sałatkę Ty też dbaj o maleństwo i siebie
dziewczyny, ciekawe kiedy nam zrobią wątek styczniówek, nie? idę już spać
Papa
Izabelka, ale mi ochoty narobiłaś na sałatkę Ty też dbaj o maleństwo i siebie
dziewczyny, ciekawe kiedy nam zrobią wątek styczniówek, nie? idę już spać
Papa
Elżbietka
mother of two sons&angel
oj dziewczyny. jestem tak bardzo szczesliwa a zarazem smutna że dla nas tym razem sie nie udało
ale stawiam mocno na czerwiec
ale stawiam mocno na czerwiec
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Kasiu ahia ...czyli defakto moge jeszcze troszke poczekac .... kwas foliowy biore juz od dwoch miesiecy (folik) .... najpozniej pod koniec czerwca sie wybiore .... odpoczywam odpoczywam .. Ty rowniez odpoczywaj i dabj o siebie i dzidzie ....
Dorka dziekuje slicznie i tobie rozniez zycze obys szybciutko do nas dolaczyla
Dorka dziekuje slicznie i tobie rozniez zycze obys szybciutko do nas dolaczyla
reklama
A
Agnezzz
Gość
Kasiu gratuluję. Ale się cieszę. Jak czytam te Wasze pomyślne informacje to nabiera mnie chęć żeby nie czekać ze staraniami, żeby już teraz zacząć. Ale potem przychodzi rozsądek który mówi "jeszcze nie możesz".
A wczoraj miałam chyba owulację, tak mnie bolał prawy jajnik no i cieknie ze mnie...a to się kompletnie nie zgadza z moim suwaczkiem..ale ja jestem rozregulowana :/
Jeszcze raz gratuluję Kasieńko !!!
A wczoraj miałam chyba owulację, tak mnie bolał prawy jajnik no i cieknie ze mnie...a to się kompletnie nie zgadza z moim suwaczkiem..ale ja jestem rozregulowana :/
Jeszcze raz gratuluję Kasieńko !!!