reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Dodeczko, dawno CIę u nas nie było :)
Ja też mam nadzieję, że nie będę miała takiej pracy co będzie wymagała wyjazdów. Szczególnie jak już dzidzia będzie jedna, druga, trzecia, czwarta...oj cos się zapędziłam ;)
No ale ze staraniami będę musiała jeszcze chyba poczekać rok...tak ustaliliśmy z mężem, że marzec 2006 zaczynamy starania, chyba, że nas przyciśnie albo wpadziochę zaliczymy. A wtedy też będziemy skakać do sufitu ze szczęścia :D
Czyli jak dobrze pójdzie będę miała rocznikowo 26 lat jak urodzę..hmma zawsze mówiliśmy, że 25 lat to mamą już muszę być, ale chyba nie wyjdzie, no cóż :D

reklama
Cześć :)

Wracam do Was, a właściwie wracamy, bo jest nas już dwoje :) :) :)
Nie chciałam zapeszyć wcześniej, dlatego nie pisałam, ale zrobiłam jakiś czas temu test i wyszły dwie wymarzone kreseczki. A dziś byłam u lekarza i potwierdził to, że jestem w ciąży!! dzidzia jest za malutka więc prawie jej nie widziałam, ale za dwa tyg. znów mam przyjść i mam nadzieję, że coś więcej zobaczę :) Pozdrawiam!

Kasieńka 178-GRATULAAAAACJE!!!!! no wkońcu się doczekałas-tak się cieszę ,że szok.Życzę dużo zdrówka wam obojgu i dobrego samopoczucia. ;D Przesyłaj nam tu ciążowe fluidki.

Kasia 178 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mówiłam że rozerwę worek ;D ;D ;D
jeszcze raz gratulacje:) bardzo sie cieszę nie mogę się doczekać kolejnych wspaniałych wieści. buziaczki dla ciebie i maleństwa :)
Dodeczko! To bedziemy miały syneczków :) podobno jak nie można przełknąć słodyczy to chłopiec będzie :)

swietnie sie Was czyta ;D wlasnie mowilam mojemu Lukaszowi ze to niesamowite jak "widzisz" jak ktos czeka i czeka taaaak bardzo pragnie i ....!!!!! udaje sie!!! :D :D :D to potwierdza teorie ze jesli sie czegos bardzo pragnie, caly wszechswiat sprzyja !!!!!!

bede Wam kibicowac i zaciskam mocno piachy!!!!!!!
buziaki :-*

reklama
Dziewczynki, bardzo dziękuję!! Kochane jesteście :) :)
Izabelka, ja też chyba będę miała chłopczyka bo od słodkiego mnie odrzuca, nic słodkiego nie zjadłam od początku, to jest okolic owulacji, za to namiętnie zajadam śledzie, ogórki kiszone i surowkę z kapusty kiszonej.
Malinka, 5 tydzień, czwarty dzień- tak mi dziś lekarz wyliczył. Termin na około 29 stycznia, fajnie się złożyło, bo jest to nasza rocznica poznania się z mężem.
Jeszcze to wszystko do mnie nie dociera, za to dolegliwości dają znać o sobie. Straciłam zmysł smaku, mdli mnie cały prawie czas, piersi mam w rozmiarze D ;D zawsze była miseczka B i strasznie bolą po bokach. I czuję, że zaczynają się nudności, bo dziś moje śniadanko wylądowało w określonym miejscu :-[ Bardzo się z tych objawów cieszę :) :) A jednocześnie trochę się boję, czy będzie wszystko ok z maleństwem, czy dotrwamy razem do końca. jak minie pierwszy trymestr to odetchnę z ulgą. Ale jestem szczęśliwa :)
Przesyłam Wam moc ciążowych fluidów :-* :-* :-* Trzymam kciuki za wszystkie starające się, a przyszłym mamusiom przesyłam buziaki dla nich i fasolek :)

Do góry