reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MoniQa, Kasiu...
PRZYJMIJCIE MOJE GRATULACJE KOCHANE :) TAK SIĘ CIESZĘ NIEZMIERNIE :) GRATULACJE :)

m.a.l.i.n.k.a nie załamuj się... ja wiem że jest ciężko :( ale wiesz dobrze że to najbardziej Ciebie męczy takie dołowanie !! Napewno wszystko się wkońcu ułoży :-* Ja też miałam kiedyś bardzo ciężko w życiu i wszystko mi się na łeb waliło, wszystko traciło sens i nie chciałam nawet żyć, ale wkońcu los się do mnie uśmiechnął, Bóg pokazał że o mnie pamięta i że jest przy mnie... dał mi najcudowniejszego męża o jakim nawet nie śniłam a tydzień temu dowiedziałam się że rośnie we mnie maleńki cud :) Zobaczysz Kochanie że wszystko się ułoży... czasem trzeba być niestety cierpliwym i nic na to nie można poradzić !!
Trzymam za Ciebie kciuki Kochana :-*
I za wszystkie "przyszłe mamusie" :) Miłego weekendu !! Ja wracam do książek :(

reklama
Izabelko no może i masz rację że będą "faceci"... mnie własnie do kapustki kiszonej ciągnie... mmmm... zupkę ogórkową ostatnio preferuję... no właściwie to ogólnie zupki jakoś tak pokochałam :p
Pozdrawiam cieplutko :)

Izabelko i Dodeczko ;D-coś w tym jest[z tymi smaczkami w ciąży] ::) ,bo ja w pierwszej ciąży zajadałam się słodkim i lodami,gdzie w cześniej za tym nie przepadałam-i urodziłam dziewuszke ;D.

Witaj Dodeczko:)..Ja tez zerkam tu co raz..i wracam do ksiazek..Jutro pełno egzaminów:(..
Jak tam zdrówko??..Samopoczucie??..Oczywiście najlpeszego zycze!!!

no ja mam nadzieje ze z niedlugo tez bede tak mowic...a wiecie niechce wsumie zapeszac ale cos mi sie wydaje ze te testy i sposoby zadzialaly...staram sie o niczym niemyslec bo wiadomo jak to psychika dziala...ale moze...

LILITH niom to nie zapeszaj :>... licze na II kreseczki na Twoim tescie :) czego rowniez Ci bardzo bardzo bardzo  zycze :)

a ja dzisiaj okropnie sie nazarlam ( doslownie nazarlam , nie pojadlam  ;D ) ... a teraz mykam do wyrka bo siakos takos zmeczona jestem ...caly dzien na nogach ...odpoczynek nam sie nalezy ;)

buziaki  :-*

testowac moge juz jutro..(7 dni po owulacji)ale wole sie wstrzymac albo do okresu czyli za 6 dni albo jak na suwaczku za 8...i chyba tak zrobie bo niechce zapeszac...a ostatnio mimo moich ksiazkowych wrecz objawow nic z tego niebylo...wiec lepiej poczekac uspokoic sie i niemyslec za duzo :) tak wiec sie staram robic!!ale napewno napisze!!

reklama
LILITH ja gdyby nie moja niecierpliwosc jeszcze dzisiaj bylabym w niepewnosci, bo zamierzalam jutro testowac dopiero i pewnie kolejny dzien spedzilabym na bieganiu do ubikacji i sprawdzaniu czy @ sie pokazala  ;D ... a jakie masz objawy jesli mozna wiedziec ?? :)

Do góry