reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc dziewuszki widze ,ze starania w toku juz nie moge sie doczekac kiedy zapisze was na nasza  liste lipcoweczek ;D Kajunia objawy calkiem obiecujace ale faktycznie lepiej sie na razie nie nastawiac zeby sie pozniej nie rozczarowac.Ja objawy mialam podobne wiec wiem jak ciezko jest sobie nie wmawiac ,ze to fasolka  ;) Ale mi sie udalo wiec trzymam kciuki  ;D
mila1 nie wsciekaj sie jak przyjdzie @ bo moze nastepnym razem sie uda ;) zaciskam jednak piastki za was zebyscie juz zafasolkowaly ;D

reklama
Dziewczyny, a jak z a szyjka u wielorodek? Kurcze, bo moja jaks inna jest po tych porodach i zupelnie sie zgubilam. Piersi bola, troche swedza sutki. Dwa dni temu bardzo mocno klulo nie w dole brzucha. Czyzby czyzyk??

Cześć AneczkaK dzięki za wsparcie ale od momentu kiedy zaczęliśmy się starać tak bardzo bym chciała żeby to było już teraz że wariuje chyba musze dać na luz zostało już tylko parę dni do @ zobaczymy co czas przyniesie

Widze Joaś że jesteś mniej więcej w tym samym momencie cyklu co ja i kajunia trzymam kciuki za fasolkę u mnie chyba nici w tym miesiącu ale może w następnym zresztą zobaczymy

Rozumiem Cie milu1 doskonale ja tez jestem w goracej wodzie kapana i wszystko chcialabym miec juz ;) tak samo bylo z dzidzia i jak dostawalam @ to bylam wsciekla i zla na caly swiat ,ze jak glupie baby nie chca dzieci to wystarczy ,ze raz sie nie zabezpiecza i maja dziecko a my tu walczymy i czesto sie nie udaje :( Nie martw sie los sie usmiechnie do was tak jak i sie usmiechnal do mnie ;) wierze w to z calego serca kochane

AneczkoK mam nadzieję, że się udałoi wpiszesz mnie na listę lipcową. Oj jakbym się cieszyła, bo 30.07.2006 r będzie nasza 1 rocznica ślubu.

Tak jest - objawów sobie nie wmawiam. Owu miałam 14dc (tempka 36,9) i nagle podniosła nię na poziom 37,2 37,4 i tak się trzyma. Jak na razie 10 wyższych tempek więc nie wiem jak wytrzymam kolejne.
Mila1 u mnie testowanko przypada na 18.11 (@ mam jak w zegarku) więc jak nie przyjdzie będę ogła się cieszyć. Mężuś ma w piątek imieniny i tak mnie korci żeby zrobić teścik (chociaż zdaję sobie sprawę, że to za szybko) ale chciałabym dać mu TEN piękny prezent - na który z taką niecierpliwością czeka.

reklama
Wierze że bardzo byś chciała dać taki prezent ukochanemu ale myślę że to za wcześnie wynik może być negatywny i tylko się zdenerwujesz dasz mu ten prezencik z małym opóźnieniem i napewno też się będzie cieszył

Do góry