reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja wczoraj zmienilam na inny i tez dupa...pokazywal jeszcze inaczej tez zle...wrocilam wiec do swojego..nie wiem co jest grane chyba go w ogole na razie usune do czasu az nie zaczna poprawnie dzialac...

U mnie też coś dziwnego się dzieje z suwaczkiem, ale ja nie zmieniam go nie chce się nastawiać wprowadzam element zaskoczenia do starań ;)

Malaga bardzo fajna stronka.

Elżbietko trzymam kciuki, wiesz dopóki nie ma @ jest nadzieja

Cleo a może u Ciebie się @ nie rozwinie ::)

moniolku niestety @ sie rozwija, brzuszek boli na całego choć jak na razie jest spokojnie. Teraz czekam aż się skończy i dalej mozemy próbować.

u mnie dzisiaj 23dc - i strasznie wysoka tempka (jak nigdy!!!). Nie wiem co jest grane - ale nie wmawiam sobie ciąży!!!

pozdrawiam

Witaj kajunia syęskniłam się za tobą wczoraj nie pisałaś
U mnie wszystkie objawy zniknęły nic mnie nie boli tylko jestem cały czas zmęczona mogłabym spać cały dzień i całą noc lecz niestety synek i praca nie pozwalają na leniuchowanie
Trzymaj się cieplutko trzymam kciuki za fasolkę
Kiedy testujesz może poczekam na ciebie i zrobimy to razem

mila1 witaj
Nie wiem kiedy mam testować. Temka jest na poziomie 37,3 (nigdy takiej nie miałam!!!), ale pobolewa mnie brzuch (ale na @ to stanowczo za wcześnie!!!). Piersi mam obrzmiałe i wielkie, sutki czasami swędzą, innych objawów brak (postanowiłam już nic sobie nie wmawiać!). @ ma być 18.11 - oby nie przyszła....
zastanawia mnie tylko mój "DZIWNY" wykres, który jest baaaardzo zastanawiający.

pozdrawiam

Kajunia dzień testowania przypada u mnie na poniedziałek 14.11 ja wcześniej miałam złe samopoczucie bolał mnie brzusio i piersiątka ale teraz wszystko minęło jak ręką odjął czuje się jak skowronek Szczerze to jestem nawet troche zła że wszystko mi przeszło bo jak przyjdzie ta @ to się wścięknę i będę płakac

reklama
Do góry