reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kajunia ja robilam sobie tez tescik wczesniej niz powinnam  ;) dzien czy nawet 2 przed @ i wyszedl bladziutki ale pozytywny. Minusem tego testowania bylo czekanie ,ze moze jeszcze przyjdzie @ (bo tak sie przeciez czesto zdarza) i moja malenka fasoleczka razem z nia odplynie  :( na szczescie tak sie nie stalo ale pisze to zebys wiedziala jak sie pozniej mozesz denerwowac. Ja nie spalam cale noce jeszcze przez 3-4 dni

reklama
Wiem, że macie rację - moją otuchą jest mój wykres, który wskazuje na ciążę, ale nie chcę się nakręcać. Poczekam, bo bardziej wierzę, że dostanę @ - bo ciąża byłaby za piękna by była prawdziwa.

Oj kajunia nie bądź taką pesymistką to może źle wpłynąć na ciebie i być może na małą fasoleczkę
Trochę więcej optymizmu i uśmiechu
Wiem że to nie takie proste ja też jestem załamana tym że zniknęły moje objawy staram się wyluzować choć nie jest mi łatwo

Kajunia uwierz mi że ja też czekam na ten dzień z niecierpliwością moja @ też jest jak w zegarku więc myśle że jak się nie pojawi w tym miesiącu to super jeśli się pojawi to poszlocham i z wielką nadzieją będę czekała do kolejnego miesiąca
Ja mam utrudnione trochę bo od 4 miesięcy mój ukochany mieszka ode mnie 230 kilometrów tam dostał lepszą pracę i się przeprowadził spotykamy się co dwa tygodnie i może się tak zdarzyć że akurat w przyszłym miesiącu owulacja przypadnie w połowie tygodnia i klapa wszystko znowu się przedłuży o kolejny miesiąc jak ja to wytrzymam nie wiem

mila1 u mnie jest tak samo. Mężuś pracuje w delegacji (w poniedziałek wyjeżdża a w piątek wraca) więc jak owulacja jest w środku tygodnia to nici z ciąży :mad:.

Dziewczyny, suwczek sie rozjechal i nie dam rady go poprawic, testowanko mam miec 7 dni. Ciezko wyczuc kiedy bedzie @, bo miewaje b.rzadko. Nie weim czy czytalyscie ale po kazdym dziecku mialam jak na razie jedna @. Po Marcinku o razu zaszlam w ciaze. Mam nadzije, ze po Karolce tez sie uda tak raz dwa 30 dni ustawilam orientacyjnie. Owu mialam 1 listopada, czlam to bardo dobrze. Temp nie mierze. Czekam jeszcze tydzien na tescik.

Cześć dziewczynki!!!  :)
Widzę ze dyskutujecie o @... Ja się spodziewam jutro, chociaż wolałabym NIE!!!
W sumie miałam jakieś takie niespotykane u mnie objawy ale terz to myślę ze chyba to sobie wmówiłam, bo brzuszek pobolewa mnie tak jak przed @ - czyli nic nowego. Być może @ nadejdzie nawet dzisiaj :(
Napiszę Wam jak się skończy ta historia
Kajunia- zazdroszczę ci wysokiej tempki-ja też tak miałam- do wczoraj a dzisiaj już 36,7
maila1 a może by tak w odpowiednim momencie odwiedzić mężusia :laugh:

reklama
Do góry