reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Izabelko..ja tez preciutko tu dzis biegłam..patrze, szukam czytam..Czy któraś testowala????????????
aaaa..zapomniałam Wam powiedzieć..sniło mi sie, ze jestem w ciąży:)..i jakoś tak cieżko mi sie oddychało..ufff..ale brzunio miłam maly..;)

reklama
cześc Dziewczyny :)
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki :-*
Nie wiem kiedy termin bo nie byłam u gina i narazie nie chcę iść czytałam że najlepiej iść w 6 tygodniu, że bezpieczniej czy coś takiego ??? Ale obliczyłam że terminek wypadnie koło 28 stycznia :)
Trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki :) Zmykam do nauki :( Kolejne zaliczenia i egzaminy od jutra :( Buuu :(
Miłego dnia i wieczorka :) Cmok :-*

ja też dziś Dodeczko dzień nad ksiązkami głowinie..mam wolniejszy dzien..luźniejszy, wiec ksiażki ksiazki ksiażki..buuuuuu

uff, przeczytałam wszystko :D
Gratuluję zaciążonym, trzymam kciuki za niepewnych swego stanu i życzę powodzenia na egzaminkach wszystkim, którzy zdają :D

Dodeczko ja tez gdzies czytalam ze 6 tydzien jest najbardziej stosowny :) .... jeszcze raz powodzenia na egzaminie :)

N Agga a my za Ciebie trzymamy kciuki :)

Powiedzcie mi moje drogie panie ... bo ja juz sama nie wiem co mam myslec :( ... dzisiaj zaczely mnie swedziec piersi, a rano mialam jakby nudnosci ...przez caly dzien praktycznie mialam niecheć do jedzenia .... caly czas mi sie wydaje ze dostalam @ .... pomozcieeeeee ;) co mam robic ..testowac?? nie testowac?? hmmmm ...chyba zglupieje zaraz :D maz sie upiera ze jeszcze nie testowac , mnie ciekawosc zrzera .... eHhh ...

ja tam bym testowala;)
..ja 7 dni po przypuszczalnym zapłodnieniu bieglam po tescik..:)..wiec..nie dla mnie czekanie:)

Monikqa-testować skarbie,testować i szybciutko tu nam pisać,że wyszły dwie krechy.Leć do apteki.

reklama
Moniqa !!!!!!!!!!!
Zatestuj !!! ;) wytłumacz swojemu,że może już czas się cieszyć a ty w nerwówce żyjesz!!! I daj znać szybciutko :laugh:

Do góry