reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam :)

Czuje sie jakby ktos mnie przemielil przez maszynke ... buuuu.... taka jakas poskrecana wstalam dzisiaj rano .... i na nic nie mam ochoty , a tu do pracy trzeba .... ja chce juz urlop :( a to mozliwe dopiero za 2 miesiace ...eHhh...

Milego dnia dziewczeta :)

Pozdrawiam :-* i do uslyszenia :)

reklama
MoniQa, ja też odliczam dni do urlopu. Mi został jeszcze miesiąc - o ile szef mi da w tym terminie co chcę, jak nie to się wścieknę :D

Miłego dnia!

Agnezzz ja zeby moc jechac w tym terminie co chce jechac , musialam juz w styczniu sobie zaklepac :D ..... i zostalo jeszcze miesiac i 22 dni :D i sie bede "byczyc" ;D

Elzbietko to nic innego ne pozostaje mi jak zyczyc Ci spelnienia tego najwazniejszego marzenia :) .... niom i oczywiscie superowego wypoczynku na Majorce :) ..... ja urlop zaczynam 23 lipca , ale spedzam go w mojej ulubionej (od zeszlego roku :D ) miejscowosci - Rowy ... niestety nie moge pozwolic sobie na dalsze wypady, skuli psa , ktory jezdzi wszedzie z nami - pies podroznik ;) a nawet suczka podrozniczka :D

Elżbietko i ta i ta obcja jest wysmienita .... aczkolwiek pierwsza masz racje jest bardziej wysmienita :) wiec do dziela moja droga .. nie siedziec na forum tylko przytulac sie z mezem :p

mój mężus zajęty mocno, a jutro wyjeżdza do Gdańska i zostaje sama, ale dzisiaj mu nie odpusze ;D
zaraz nakarmimy sie truskaweczkami ze smietanka i do łóżeczka przytulac sie. skoro @ tak szybko poszła, to trzeb akorzystac :D

reklama
mmm..Majorka..truskaweczki..fasolka...echh..pech..Narazie to sobie mogę, na chwilę obecną pomarzyc....wakacji narazie nie widać na horyzoncie..truskawek nie mam..maż w delegacji....ale co tam:)..Wakacje na pewno beda..jak ostatnio spntanicznie wyladowaliśmy w Egipcie..Truskawki jutro kupię!!!!!:):)..maz dzis w nocy wraca(poczekam na niego:)..a i wówczas będa sznse na faslkę..jak cześciej przy mnie bedzie..(POCIESZAM SIĘ DZIEWCZYNY:)!!!SAMA SOBIE TLUMACZE MOJE BRAKI..;)

Do góry