reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Macie racje.... testowac ... i jeszcze raz testowac :)

LANA teraz to juz zonk, wlasnie sie przed chwila obudzilam ...apteka juz zamknieta a najblizsza ....ochocho ..daleko ...tak wiec jutro kupie i w czwartek mam nadzieje ze powiem Wam to co najbardziej bym chciala :) ....

Izabelko już mu przetlumaczylam , wystarczylo powiedziec ...."kochanie niedobrze mi ....zatestujemy w czwartek , dziewczeta mowia , ze mam zatestowac".... no coz Wasze slowo to "rzecz" świeta :)  :p

Wlasnie mi sie przypomnial kawal jak blondyna wchodzi do apteki i pyta:
-Sa testy ciążowe??
-Tak są!
-A trudne są pytania??  ;D ;D ;D ;D ;D

nadmienie ze jestem blkondynka  :p

Dziewczeta trzymajcie kciuki :-*

reklama
Kawał super ;D ;D ;D i świetnie ze zrobicie teścik :) oczywiście daj znać :) trzymam kciuki buziaczki

dziekuje dziewczeta :-*

i jak tu Was zostawic .... nigdy :)... ta podtrzymywac na duchu potraficie tylko Wy :)

reklama
Do góry