reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja postanowiłam czekac:)wyjądkowy upór mnie dopadł..zazwyczaj już w 30dc byłam po tesciku:)teraz czekam ....brzuch porzadnie boli jak na@..i nawet mam momenty,z ę czuję.."O nie-przyszła"..lece do kibelka..nic..a dziś po przytulanku zaraz pobiegłam do toalety..tak bardzo bolało...ze myslalam,z e swiksuję..i do tego strasznie mi się siusiu chciało.....
Oj Ka milko jak czytałam teraz Twoje objawy- to dokładnie mogłabym napisac to samo..Ty juz po tesciku..ale Ci zazdroszczę(w pozytywnym tego słowa znaczeniu):)...Ja boję się ...jakoś nie dochodzi do mnie, ze mogłoby się udać...Na daniach pewnie sie okaze..Poki co postanowiłam wciaż czekać...

Objawy mam identyczne - ale ciągle biegam do wc sprawdzać, bo też mam takie wrażenie, że mnie krew zalewa :D Co najgorsze - skurcze mam bardzo bolesne :( Zdarzały mi się takie zawsze przed @ - ale dzień przed, a teraz właściwie od 18 - 19 dc (dziś jest 25 dc) bez przerwy mam te skurcze :mad: I co najgorsze wiem, że to złośliwość natury :mad: Jutro za wcześnie na okres, ale ponieważ mam ciężki dzień na pewno przyjdzie @ :mad:

Rusałko - zobaczysz - dołączysz do zafasolkowanych :D Życzę Ci tego z całego serca :D Trzymam kciuki cały czas :)

tak sobie czytalam początkowe notki tego tametu i zastanawia mnie jedno: niektóre z was po zajsciu w ciaze odczuwaly bol piersi i to, ze urosly juz po 2 dniu owulacji. otoz mi sie to zdarzylo 2 razy.... ponad 2 tygodnie bolacych piersi, powiekszylyu sie prawie o rozmiar i nagle @. zawsze mialam 28 cykl. a wtedy @ pojawila sie raz 31 dnia potem 32. I tak sie zastanawiam, czy to mozliwe, ze bylam 2 razy w ciazy? pytam bo czytalam na tescie ciaz. o naturalnych poronieniach, wiec moze.... Czy ktoras z was tak tez miala?

CZESC DZIEWCZYNY! Pisalam tydzien temu o moich objawach zastanawiajac sie czy to wlasnie to??? Okres mialam miec w ostatni poniedzialek chyba, bo w nadmiarze pracy wszystkomi sie pokrecilo juz sama nie wiem, slowo nie pamietam ktory to dzien cyklu, a moze to bedzie w ten poniedzialek??? W kazdym razie moje objawy czyli mdlosci i zawroty glowy raczej minely ale tak jakos caly czas pobolewa mnie mnie brzusio jak na @ i kluja jajniki i to na zmiane. hmmm juz chyba tez pomalu wpadam w obled, jak w poniedzialek @ nie przyjdzie robie test!!! Postanowione.
Pisze tak sobie do was zeby to z siebie wyrzucic. Caluchy dla wszystkich! :-* :-* :-*

TO-LA - trzymam kciuki za fasolkę :D Ja też się zaczynam zastanawiać, czy aby na pewno dziś jest 26 dc ??? ;)

ania-n - bardzo możliwe, że tak było ::) Wydaje mi się, że też tak miałam.. Przytulanko było w dzień owulacji, miałam potem pewne objawy, które mogły wskazywać na ciążę, ale nie musiały ::) Okres mi się wtedy dwa dni spóźnił i był bardzo obfity.. Nigdy się tego nie dowiem, jak było naprawdę ::) Ale wydaje mi się, że gdyby taka ciąża zaistniała to test ją powinien wykazać. Potem jeśłi wystąpi okres trzeba by powtórzyć test i wszystko wiadomo..

mi też się tak raz zdarzyło zrobiłam test na dwa dni przed @ bo miałam
te wszystkie ciążowe objawy test wyszed ł pozytywny a dwa dni po spodziewanym terminie dostałam
okres poszłam do lekarza który powiedział mi że często tak się zdarza że natura sama eliminuje
samo począcie i późniejszy podział komórek to bardzo skomplikowana sprawa i niestety
wystarczy mału błąd żeby pokrzyżować plany naturze podobno kobieta w swoim życiu
wielokrotnie jest w xiąży tylko nawet o tym nie wie

Witam witam:)
i dziekuję wszystkim za wszytko..lece na uczelnie..ufff..pierwszy dzień...łojoj..a ja jeszcze nie gotowa.....DUŻA BUŹKA DLA WSZYSTKICH..dziś 31 dc:)-@nie ma ;D

reklama
Do góry