reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja nawet nie będę robić testu. Już ani trochę nie wierzę, że jestem w ciąży. Brzuch mnie boli charakterystycznie, jak przed miesiączką - tylko patrzeć jak mnie zaleje :mad: :mad:

3mam kciuki za Was Dziewczyny!!! :)

reklama
Bpocianek, KA milko, Rusałko, N Agga trzymam kciuki za 8 kresek  ;)

Bpocianek tak to już jest z testami, że czasem pokazują nieprawdziwy wynik więc powtórz go za kilka dni.

N Agga dopóki wstręciuchy nie ma zawsze jest nadzieja.

Dziękuję Moniolek i Elżbietko :-*
Kochane jesteście :-* :-* :-*

Ale...
Poprzednio wierzyłam, miałam taką ogromną nadzieję, że to właśnie TO!! A jak @ przyszła... Chyba nie muszę opisywać, jak się czułam, chyba już każda z Was przez to przeszła...
A teraz - mimo, że jakaś iskierka nadziei jest, nie przeczę - mam przeczucie, że to nie fasolka.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny :) Elżbietko - w końcu wymodlisz swój cud :D

Witajcie:)
Ja również bardzo Wam dziekuję za wiare!
U mnie też Nagga ..cały czas ból dołem brzusia..jakby @już miała przyjsc..i promieniuje to na plecki..
ee..też staram sie nie nakręcac..bo potem rozczarowanie boli.

a u mnie za 2-3 dni bedzie wszytko wiadomo..@ przychodzi tak w dniach 25-33..dluzej nigdy sie nie zdarzylo(i te 25 tez tylko raz przez wyjazdy) dziś 30 dc...tylko czekać;)

Rusalka pisze:
U mnie też Nagga ..cały czas ból dołem brzusia..jakby @już miała przyjsc..i promieniuje to na plecki..

Mnie też krzyże bolą ::) Ale gorsze te skurcze - baaardzo nieprzyjemne uczucie ::)
Zbyt dużo jest przeciw, żebym uwierzyła, że to ciąża, niestety ::)

ja staram sie nie myśleć ani na tak, ani na nie..bo w poprzednim cyklu(fakt, ze chorowałam i używałam irygatora-tantum rose i mogłam z siebie wszystko wymyć- nie wiem)ale od owul bolały mnie plecy, kuło w dole..i te skurcze..nawracajace -trwajace dwa tyg do@..byłam wręcz pewna, ze to ciaza..bo nigdy tak nie miałam..do tego podwyzszona tem..rozdraznienie..i powiększone piersi(zostały takie wieksze do dziś- i to kazdy kazdy zauważa-zwsze miałam male- 70B..75A..teraz nie mieszcza sie w B swędza i wystaja..a brodawek dotknać nie moge)..ale to pewnie psychikaspłatała mi figla..bo sama nie wiem. Czasem myślę, bo może i coś tam juz było..tylko wymyłam(nie wiem, czy bzdur nie gadam)..bo tak jak w poprzednim cyklu@-nigdy mnie nie bolało..płakalam z bólu..sama nie wiem..ale sie rozpisałam....;)

Rusałko - może tak być, że ciąża była, ale została usunięta - tak działa natura - eliminując zarodki "słabe". Nie pamiętam jak to się przedstawia procentowo, ale ponoć większa część ciąż zostaje właśnie usunięta podczas miesiączki. Dlatego wane jest, żeby testować po terminie spodziewanej miesiączki.

reklama
i tak też z mezam myślimy..Oboje sądziliśmy, ze sie udało..wiec teraz nie chce, ani jemu ani sobie dawać nadziei ..do czasu, gdy nie będe pewna..daltego staram sie też nie myslec o objawach..i jesli faktycznie jestem w ciaży to wszytko co zaobserwowałam od owul napisze:)!..a dobrze dziewczęta mówią..poki @ nie ma..zawsze jest szansa.
u Ciebie Nagga który dzień cyklu??
i TY Kamilko-kiedy testujesz??który zien cyklu jest u Ciebie??

Do góry