reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziewczyny, musi sie wam udac!!! trzymam kciuki!! N Agga, szczególnie za ciebie!!
malaga
Fanka BB :)
Dziękuję Moniolek i Elżbietko :-*
Kochane jesteście :-* :-* :-*
Ale...
Poprzednio wierzyłam, miałam taką ogromną nadzieję, że to właśnie TO!! A jak @ przyszła... Chyba nie muszę opisywać, jak się czułam, chyba już każda z Was przez to przeszła...
A teraz - mimo, że jakaś iskierka nadziei jest, nie przeczę - mam przeczucie, że to nie fasolka.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny Elżbietko - w końcu wymodlisz swój cud
Kochane jesteście :-* :-* :-*
Ale...
Poprzednio wierzyłam, miałam taką ogromną nadzieję, że to właśnie TO!! A jak @ przyszła... Chyba nie muszę opisywać, jak się czułam, chyba już każda z Was przez to przeszła...
A teraz - mimo, że jakaś iskierka nadziei jest, nie przeczę - mam przeczucie, że to nie fasolka.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny Elżbietko - w końcu wymodlisz swój cud
Witajcie
Ja również bardzo Wam dziekuję za wiare!
U mnie też Nagga ..cały czas ból dołem brzusia..jakby @już miała przyjsc..i promieniuje to na plecki..
ee..też staram sie nie nakręcac..bo potem rozczarowanie boli.
Ja również bardzo Wam dziekuję za wiare!
U mnie też Nagga ..cały czas ból dołem brzusia..jakby @już miała przyjsc..i promieniuje to na plecki..
ee..też staram sie nie nakręcac..bo potem rozczarowanie boli.
malaga
Rusalka pisze:U mnie też Nagga ..cały czas ból dołem brzusia..jakby @już miała przyjsc..i promieniuje to na plecki..
Mnie też krzyże bolą : Ale gorsze te skurcze - baaardzo nieprzyjemne uczucie :
Zbyt dużo jest przeciw, żebym uwierzyła, że to ciąża, niestety :
ja staram sie nie myśleć ani na tak, ani na nie..bo w poprzednim cyklu(fakt, ze chorowałam i używałam irygatora-tantum rose i mogłam z siebie wszystko wymyć- nie wiem)ale od owul bolały mnie plecy, kuło w dole..i te skurcze..nawracajace -trwajace dwa tyg do@..byłam wręcz pewna, ze to ciaza..bo nigdy tak nie miałam..do tego podwyzszona tem..rozdraznienie..i powiększone piersi(zostały takie wieksze do dziś- i to kazdy kazdy zauważa-zwsze miałam male- 70B..75A..teraz nie mieszcza sie w B swędza i wystaja..a brodawek dotknać nie moge)..ale to pewnie psychikaspłatała mi figla..bo sama nie wiem. Czasem myślę, bo może i coś tam juz było..tylko wymyłam(nie wiem, czy bzdur nie gadam)..bo tak jak w poprzednim cyklu@-nigdy mnie nie bolało..płakalam z bólu..sama nie wiem..ale sie rozpisałam....
malaga
Rusałko - może tak być, że ciąża była, ale została usunięta - tak działa natura - eliminując zarodki "słabe". Nie pamiętam jak to się przedstawia procentowo, ale ponoć większa część ciąż zostaje właśnie usunięta podczas miesiączki. Dlatego wane jest, żeby testować po terminie spodziewanej miesiączki.
reklama
i tak też z mezam myślimy..Oboje sądziliśmy, ze sie udało..wiec teraz nie chce, ani jemu ani sobie dawać nadziei ..do czasu, gdy nie będe pewna..daltego staram sie też nie myslec o objawach..i jesli faktycznie jestem w ciaży to wszytko co zaobserwowałam od owul napisze!..a dobrze dziewczęta mówią..poki @ nie ma..zawsze jest szansa.
u Ciebie Nagga który dzień cyklu??
i TY Kamilko-kiedy testujesz??który zien cyklu jest u Ciebie??
u Ciebie Nagga który dzień cyklu??
i TY Kamilko-kiedy testujesz??który zien cyklu jest u Ciebie??