reklama
Trzymam kciukasy oby Naggus @ nie przyszła!!
Wczoraj lezałam już w łóziu(chodzę spac baardzo wczęsnie.."z kurami" jak mawia mój mąż..ale budziałam się co jakis czas bowiem siusiu mi się chcialo..(3 razy w ciągu nocy wstawałam...i mówie.., ze albo pecherz tym razem przeziebiony..albo nasze bobo sie odzywa..a mąż-"Boze jakbym był szcześliwy"..i mocno mnie przytulił i po brzuszku głaskał...no i ja sie popłakalam...a do łez ostatnio można mnie bardzo łatwo doprowadzić..a i bywa, ze z równowagi doprowadzic..ooo a i z byle powodu sama potrafię się cieszyć, smiać i wygłupiac..Totalna huśtawka nastroju-no, ale to moze też być przed@
Wczoraj lezałam już w łóziu(chodzę spac baardzo wczęsnie.."z kurami" jak mawia mój mąż..ale budziałam się co jakis czas bowiem siusiu mi się chcialo..(3 razy w ciągu nocy wstawałam...i mówie.., ze albo pecherz tym razem przeziebiony..albo nasze bobo sie odzywa..a mąż-"Boze jakbym był szcześliwy"..i mocno mnie przytulił i po brzuszku głaskał...no i ja sie popłakalam...a do łez ostatnio można mnie bardzo łatwo doprowadzić..a i bywa, ze z równowagi doprowadzic..ooo a i z byle powodu sama potrafię się cieszyć, smiać i wygłupiac..Totalna huśtawka nastroju-no, ale to moze też być przed@
malaga
Fanka BB :)
Też ostatnio dużo siusiam, jestem nerwowa - ale myślę, że to organizm płata mi figle Zresztą ja zawsze mam huśtawkę nastrojów przed @.
Rusałko - już niedługo będziesz wiedzieć
Myślę, że lepsza jest najgorsza prawda od niepewności :
Mam nadzieję, że Tobie się w końcu udało i opiszesz nam wszelkie objawy wczesnociążowe jakie miałaś
Rusałko - już niedługo będziesz wiedzieć
Myślę, że lepsza jest najgorsza prawda od niepewności :
Mam nadzieję, że Tobie się w końcu udało i opiszesz nam wszelkie objawy wczesnociążowe jakie miałaś
malaga
Fanka BB :)
Dzięki Axxa za wiarę Trzymaj kciukasy Rusałka jest już bliżej terminu @, więc wszystko się wkrótce wyjaśni A u mnie coś się pogmatwało i sama nie wiem, kiedy przyjdzie @ : Na razie 25 dc - jeszcze najmniej 3 dni - i będę wiedzieć. Tak myślę :
ja również dziekuje Axxiu za wiarę!..u mnie tez za 3 dni sie wyjasni..Jak w ciagu tych dni @ nie przyjdzie..to juz będzie conajmniej SUPER!..wec Nagguś..-mociuso trzymamy kciukasy..by te 3 dni szybko mineły i ta@-nie przyszła. ..weekend minie szybko(mam akurat zjadz-dobrze sie składa- nie będę dużo myślała na ten temat..poniedziałek...i tak :laugh: ;Dbazd tak z nami bedzie..Bądzmy dobrej myśli..
Steskniłam sie za Wami i cieżko mi sie rozstać..a powinnam..bo praca chociażb6 czeka-
Pozdrawiam! i życzę samych szcześliwych chwil!!!
Steskniłam sie za Wami i cieżko mi sie rozstać..a powinnam..bo praca chociażb6 czeka-
Pozdrawiam! i życzę samych szcześliwych chwil!!!
Rusałko jak widac po moim suwaczku @ powinnam dostać wczoraj ale jeszcze nie przyszła choć zawsze była bardzo regularna....
ból jajnika a raczej już teraz jajniczków utrzymuje się nadal plecy też mnie bolą
w głowie się kręci i sutki mnie bolą bardzo a o sikaniu nie wspomnę
ale nie chcę się zbytnio nakręcać chociaż byłoby cudownie jak do niedzieli ta wstręciucha
nie przyjdzie to w poniedziałek zatestuję choc nie wiem czy wytrzymam tak długo
ból jajnika a raczej już teraz jajniczków utrzymuje się nadal plecy też mnie bolą
w głowie się kręci i sutki mnie bolą bardzo a o sikaniu nie wspomnę
ale nie chcę się zbytnio nakręcać chociaż byłoby cudownie jak do niedzieli ta wstręciucha
nie przyjdzie to w poniedziałek zatestuję choc nie wiem czy wytrzymam tak długo
reklama