reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Trzymam kciukasy oby Naggus @ nie przyszła!!
Wczoraj lezałam już w łóziu(chodzę spac baardzo wczęsnie.."z kurami" jak mawia mój mąż:)..ale budziałam się co jakis czas bowiem siusiu mi się chcialo..(3 razy w ciągu nocy wstawałam...i mówie.., ze albo pecherz tym razem przeziebiony..albo nasze bobo sie odzywa..a mąż-"Boze jakbym był szcześliwy"..i mocno mnie przytulił i po brzuszku głaskał...no i ja sie popłakalam:(...a do łez ostatnio można mnie bardzo łatwo doprowadzić..a i bywa, ze z równowagi doprowadzic..ooo a i z byle powodu sama potrafię się cieszyć, smiać i wygłupiac..Totalna huśtawka nastroju-no, ale to moze też być przed@

Też ostatnio dużo siusiam, jestem nerwowa - ale myślę, że to organizm płata mi figle ;) Zresztą ja zawsze mam huśtawkę nastrojów przed @.
Rusałko - już niedługo będziesz wiedzieć :D
Myślę, że lepsza jest najgorsza prawda od niepewności ::)
Mam nadzieję, że Tobie się w końcu udało i opiszesz nam wszelkie objawy wczesnociążowe jakie miałaś :D

Dzięki Axxa za wiarę :) Trzymaj kciukasy :) Rusałka jest już bliżej terminu @, więc wszystko się wkrótce wyjaśni :) A u mnie coś się pogmatwało i sama nie wiem, kiedy przyjdzie @ ::) Na razie 25 dc - jeszcze najmniej 3 dni - i będę wiedzieć. Tak myślę ::)

ja również dziekuje Axxiu za wiarę!:)..u mnie tez za 3 dni sie wyjasni..Jak w ciagu tych dni @ nie przyjdzie..to juz będzie conajmniej SUPER:)!..wec Nagguś..-mociuso trzymamy kciukasy..by te 3 dni szybko mineły i ta@-nie przyszła. ..weekend minie szybko(mam akurat zjadz-dobrze sie składa- nie będę dużo myślała na ten temat:)..poniedziałek...i tak :laugh: :D ;Dbazd tak :mad: :( z nami bedzie..Bądzmy dobrej myśli..
Steskniłam sie za Wami i cieżko mi sie rozstać..a powinnam..bo praca chociażb6 czeka-
Pozdrawiam! i życzę samych szcześliwych chwil!!!

Też mam w ten weekend zjazd :D Znając mojego pecha to jutro mnie dopadnie @ - zawsze tak jest jak mam ciężki dzień to jeszcze @ musi mnie dobić :mad:
I też muszę zaraz do pracki uciekać, choć mi się nie chce ;)
Miłego dnia dziewczyny :D

Rusałko jak widac po moim suwaczku @ powinnam dostać wczoraj ale jeszcze nie przyszła choć zawsze była bardzo regularna....
ból jajnika a raczej już teraz jajniczków utrzymuje się nadal plecy też mnie bolą
w głowie się kręci i sutki mnie bolą bardzo a o sikaniu nie wspomnę
ale nie chcę się zbytnio nakręcać chociaż byłoby cudownie jak do niedzieli ta wstręciucha
nie przyjdzie to w poniedziałek zatestuję choc nie wiem czy wytrzymam tak długo

Też mam ochotę kupić dziś test i zrobić, choć jest zdecydowanie za wcześnie ;) Ale obiecałam sobie, że NIE, nie robię żadnego testu, chyba że @ spóźni się ponad 3 dni.

KA milko - 3mam kciuki :D

reklama
Do góry